SKODA Sverige

Säljstart för ytterligare version av populära ŠKODA KAROQ

Dela
I dag, den 4 oktober, öppnar ŠKODA upp försäljning av ytterligare ett motoralternativ till den populära SUV:en KAROQ, som nu kan beställas med bensinmotorn, 1.5 TSI 150 hk DSG. KAROQ erbjuds i versionerna Style och Sportline och kan nu beställas med valfri specifikation.
KAROQ Sportline och Style
KAROQ Sportline och Style

Sedan 2017 när SKODA KAROQ introducerades på marknaden, som en funktionell mellanstor SUV med snygg design och hög komfort, har modellen gjort succé. Tidigare i år fick KAROQ en facelift som innebar ännu mer robust design och fokus på hållbara material i interiören. Dessutom utrustades KAROQ med full LED-Matrixstrålkastare och både den digitala instrumentpanelen och infotainment uppdaterades med den senaste tekniken – allt för förenkla vardagen och höja säkerheten längs vägarna.

Sedan våren 2022 har ŠKODA KAROQ erbjudits i Sverige med en 2.0 TDI-motor på 150 hk, fyrhjulsdriven och automatväxlad. Nu öppnar ŠKODA upp till försäljning för ytterligare ett alternativ till drivlina; 1.5 TSI 150hk, automatväxlad och med framhjulsdrift. Utrustningsversionen Sportline erbjuds för 9 100 kr och innehåller bl.a. 18-tums lättmetallfälgar, lackerade stötfångare fram och bak, backspeglar och exteriöra lister i svart högglanslack, sportstolar, sportläderratt och sportpedaler i högglans aluminium.

Pris ŠKODA KAROQ Style:

2.0 TDI 150hk, DSG, 4x4:  från 415 400kr.

1.5 TSI 150hk, DSG:  från 356 700kr.

Läs mer om ŠKODA KAROQ här.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

KAROQ Sportline och Style
KAROQ Sportline och Style
Ladda ned bild
KAROQ Style
KAROQ Style
Ladda ned bild
KAROQ Sportline
KAROQ Sportline
Ladda ned bild

Länkar

Om

SKODA Sverige
SKODA Sverigehttp://www.skoda.se

ŠKODA AUTO

› Fokuserar på tre prioriteringar med sitt ”NEXT LEVEL ŠKODA”-program för framtiden: att utöka modellportföljen mot nybörjarsegment, att utforska nya marknader för ytterligare tillväxt i volymsegmentet och att göra konkreta framsteg inom hållbarhet och mångfald.

› Erbjuder för närvarande sina kunder tio personbilserier: FABIA, SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ och ENYAQ iV.

› Levererade över en miljon fordon till kunder runt om i världen 2020.

› Har tillhört Volkswagen-gruppen i 30 år. Volkswagen Group är en av de mest framgångsrika fordonstillverkarna i världen. I samarbete med gruppen utvecklar och tillverkar ŠKODA AUTO självständigt fordon samt komponenter, motorer och växellådor.

› Verkar på tre platser i Tjeckien; tillverkar i Kina, Ryssland, Slovakien och Indien främst genom koncernpartnerskap, samt i Ukraina med en lokal partner.

› Sysselsätter cirka 42 000 personer globalt och är aktiv på mer än 100 marknader.

Följ SKODA Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från SKODA Sverige

Škoda Auto Group genererar stabila resultat för 2022 i en utmanande tid16.3.2023 11:30:33 CET | Pressmeddelande

› Škoda Auto Group ökar intäkterna 2022 till mer än 21 miljarder EUR › Rörelseresultatet kraftigt påverkat av finansiella bördor på grund av kriget i Ukraina och efterföljande avstängning av affärsverksamheten i Ryssland › Avkastning på försäljning på 3 procent › Škoda fortsätter att investera i framtida teknik: 5,6 miljarder EUR i e-mobilitet och 700 miljoner EUR i digitalisering till 2027 › Programmet Next Level Efficiency+ har implementerats och löper enligt plan

Här är Škoda-teamet som tar sig an Sveriges längsta cykeläventyr15.3.2023 10:40:35 CET | Pressmeddelande

Av de närmare 2000 sökande har Škoda Cycling Team nu valt ut de sex cyklister som ska ta sig an det oprövade äventyret “Unmapping Sweden”, ett mentalt och fysiskt kraftprov genom hela Sverige på grusvägar. Den 26 juni går starten för Sveriges längsta cykellopp – en sträcka på 235 mil från Kiruna i norr till Smygehuk i söder, med ambitionen att tillsammans passera mållinjen inom 12 dagar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum