Bookmark Förlag

Samir & Viktor berättar sanningen i deras första gemensamma bok

Dela

De är två av Sveriges mest hyllade artister – nu släpper Samir & Viktor en bok om framgångens baksida. Duon lovar att avslöja allt. - Vi döljer ingenting, säger Viktor Frisk.

Samir Badran och Viktor Frisk är några av Sveriges mest spelade och flitigast anlitade artister. De har medverkat i Melodifestivalen tre gånger och deras låtar har streamats mer än 100 miljoner gånger på Spotify.

Men framgångarna har haft en baksida.

– Det är klart att vi under de här fantastiska åren haft svåra stunder. Veckor, månader då vi velat lägga ner allting. Men vi har väl varje gång insett hur privilegierade vi är att få göra det här, säger Samir Badran.

För Viktor Frisk har arbetet med boken varit en av de svåraste saker han gjort.

– Vi ville gå all in i det här projektet. Berätta saker och ting som de verkligen har varit, inte så rosaskimrande och härliga som de sett ut för våra fans. Vi kände att det var dags, att vi är mogna nog nu att inte dölja någonting. Vi gör allt för våra fans och den här boken är ett sätt för oss att visa upp den sanna bilden av de senaste åren. Jag hoppas och tror att de kommer att älska den, trots att det är mycket mörker och ångest som vi burit på, sägerViktor Frisk.

Boken ges ut på Bookmark förlag och är skriven av författaren Pascal Engman.

– För oss är det ett drömprojekt att ge ut den här historien. Samir & Viktor är älskade och beundrade av hundratusentals unga människor, det känns fantastiskt att vi lyckats leverera en så pass gripande historia om deras idoler, säger Claes Ericson, som är förläggare på Bookmark.

För intervjuförfrågningar, kontakta:
Lina Hellqvist
Her Group
lina.hellqvist@hergroup.se
070-367 5712

För mer information om boken, vänligen kontakta:
Ebba Barrett Bandh
Bookmark Förlag
ebba.bandh@bookmarkforlag.se
073-760 7884 

Om Samir & Viktor
Samir Badran och Viktor Frisk bildade 2014 duon Samir & Viktor. Duon debuterade som musikgrupp i maj 2014 när de släppte sin första singel Success. De har deltagit i Melodifestivalen tre gånger och deras låtar har spelats över 100 miljoner gånger på Spotify.

Om Pascal Engman
Pascal Engman hade varit verksam som journalist i sex år, bland annat som en av Expressens mest profilerade reportrar, innan han bestämde sig för att bli författare. Hösten 2017 släppte han sin debutroman Patrioterna och 2018 släppte han sin andra roman Eldslandet.

Om Bookmark Förlag
Bookmark Förlag vänder sig till kräsna bokläsare. De fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig.

Kontakter

Bilder

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. 

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum