Sverigedemokraterna

SD: Åtgärdspaket för att möta angreppen mot Sverige

Dela

Kravallerna under påskhelgen gjorde det uppenbart att det krävs mer offensiva åtgärder för att återupprätta svensk lag och ordning. Därför presenterar Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson idag ett åtgärdspaket för att möta angreppen på det svenska samhället.

Det svenska samhället måste återta den förlorade marken. Polismakten måste flytta fram positionerna med ett tydligt mandat att nedkämpa de som angriper samhället och etablera dominans. Men bredare insatser krävs också för att bryta destruktiva normer och strukturer i kulturellt belastade miljöer – och med den migration som skapat situationen.

Sverigedemokraterna föreslår i detta program 30 konkreta åtgärder på 7 områden för att trycka tillbaka samhällets fiender och återetablera svensk lag i hela Sverige. Däribland:

  • Undantagslagstiftning
  • Indragna sociala rättigheter för familjer som inte anpassat sig.
  • Strikt skadeståndsansvar för föräldrar.
  • Återkallade uppehållstillstånd vid allvarlig brottslighet.
  • Utred möjligheten att upphäva medborgarskap.

Bifogat återfinns åtgärdspaketet i sin helhet. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Sverigedemokraterna
Sveriges Riksdag
100 12 Stockholm

https://sverigedemokraterna.se/

Sverigedemokraterna är ett socialkonservativt parti med nationalistisk grundsyn som eftersträvar en hög grad av trygghet och samhörighet i det svenska samhället.

Partiet är representerade på kommunal, regional och nationell nivå samt i Svenska kyrkans högst beslutande organ.

Partiledare sedan 2005 är Jimmie Åkesson.

Följ Sverigedemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sverigedemokraterna

Jimmie Åkessons vårtal 20225.5.2022 09:45:00 CEST | Pressmeddelande

På lördag kommer Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson hålla vårtal på partiets stora valkickoff i Stockholm. För att markera starten på valrörelsen håller Sverigedemokraterna sin största konferens någonsin. Efter talet kommer det finnas möjlighet att ställa frågor. Tid: Kl. 14.45, lördagen den 7 maj Plats: Stockholmsmässan, västra entrén Alla deltagare måste genomgå en säkerhetskontroll vid inpassering. Vänligen anländ i god tid för att hinna med detta. Närvaro anmäls på förhand till press@sd.se.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum