StayNordic AB

Sommar-rush efter stugor att hyra!

Dela

Sveriges nya stugförmedlare StayNordic rapporterar att det är så pass populärt att hyra sommarstuga i år att det t.o.m. är en bristvara. ”Vi är i princip fullbokade med bara några enstaka veckor kvar som fortfarande är lediga. Det är fullt troligt att om vi haft dubbelt så många objekt så hade vi fortfarande haft denna fantastiska beläggning.” kommenterar Torbjörn Fredman, VD för StayNordic.

Bristen på stugor att hyra i sommar är större än vanligt menar man på nystartade stugförmedlingen StayNordic, som består av Sveriges mest erfarna team från branschen. Teamet bakom StayNordic gick ihop 2021 för att bli nästa generations stugförmedling, en aktör med stort strategiskt fokus på service för stugägare.

Orsakerna till bristen på stugor att hyra är flera. Många svenskar väljer att semestra i Sverige då semesterpriserna i Europa är höga och kronan är svagt värderad. Samtidigt håller utländska turister på att vända tillbaka till Sverige. Av StayNordics kunder är nästan hela 60% från Tyskland vilket är alldeles fantastiskt.

”Vi söker nu med ljus och lykta efter fler objekt att förmedla i år, och vi har också fått in de första förfrågningarna för säsong 2023, så även hus till nästa säsong är mer än välkommet nu.” säger Torbjörn Fredman och fortsätter: ”Det är ju så att när det är brist så bokar kunderna tidigare samtidigt som tyska kunder ligger ännu tidigare i bokningsprocessen. Vi hoppas på att få in minst 500 nya objekt för nästa säsong.” avslutar Fredman.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

StayNordic AB
StayNordic ABStayNordic är ett svenskt företag som förmedlar privatägda stugor och boenden för semesteruthyrning, som riktar sig till både husägare och gäster. Med huvudkontor i centrala Göteborg erbjuder StayNordic sedan 2021 en flexibel tjänst med fokus på service, trygghet, exklusivitet och lokal närvaro. Vi som startat StayNordic har tillsammans många års erfarenhet inom bokning, resor och förmedling. Vi delar alla samma önskan om att ge både värdar och gäster bästa möjliga upplevelse. Med denna grundtanke startades StayNordic, nästa generations stugförmedling, för att kunna erbjuda våra husvärdar en komplett service med nära samarbete genom hela uthyrningen. I vår modell arbetar vi aktivt med att anlita fotografer, hantverkare och annan personal, så att vi tillsammans kan främja det lokala näringslivet.   

Följ StayNordic AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från StayNordic AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum