PR Direkt

SparFönster: Utställningen i Jönköping öppnar igen i maj 2020

Dela

Om bara några månader öppnar SparFönster en bemannad utställning i Jönköping. SparFönster sätter stort pris på kundupplevelsen och tycker det är viktigt att kunder själva får komma och uppleva deras kvalitetfönster och dörrar på nära håll - av den anledningen återöppnar SparFönster en utställning i maj 2020.

På utställningen får kunder möjlighet att uppleva det nordiska, långsamtväxande tallarna som kännetecknar deras dörrar och fönster i trä. Det finns också möjlighet för att se ett urval av de underhållsfria materialen som t.ex. PVC (plast) eller trä / aluminium.

Teamledaren för det svenska kundtjänstteamet, Tanja Larsen-Jensen uttalar sig således om återöppningen: ”Vi har länge specialiserat oss på onlineförsäljning av kvalitetsriktiga och prisvärda dörrar och fönster. På SparFönster vill vi gärna gå ett steg längre för att göra köpupplevelsen så enkel och behaglig för kunden som möjligt, och därför öppnar vi nu en bemannad utställning i Jönköping - på detta sätt kommer vi närmare kunderna och kan vägleda dem till rätt val".

Dörrar och fönster är inte bara dörrar och fönster

Det är ett viktigt val att köpa nya fönster och dörrar så detta är något man inte skall göra förhastat. Det är viktigt att hitta den modell som matchar ens behov när det kommer till utseende och funktion. När det kommer till att välja nya fönster eller dörrar finns det oändligt många alternativ och tillval att tänka på. Nya dörrar och fönster är alltså inte bara nya dörrar och fönster, eftersom dessa kan se helt annorlunda ut och det finns dessutom ett helt hav av modeller, färger, typer av stänger, handtag etc.

SparFönster välkomnar alla besökare till utställningen när den öppnar i maj 2020 på Solåsvägen 8a, 553 03 Jönköping.

Om SparFönster

SparFönster AB grundades 2011 och är del av en solid koncern som producerar och säljer byggmaterial till flera länder i Europa. Kombinationen av rätt produkter och att deras kunder köper direkt från fabriken utan dyra mellanhänder, innebär att bolaget kan erbjuda samma höga kvalitet till ett lägre pris och med god service. 

Presskontakt

Namn: Line Praem-Nielsen

Email: Line.Praem-Nielsen@jna.dk

Kontakter

Bilder

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Företagens IT säkerhet är mer hotad än någonsin när personal i större utsträckning jobbar hemma10.7.2020 13:13:06 CESTPressmeddelande

Många företag saknar helt eller delvis skydd mot den ökade storm av cyber-angrepp som organisationer utsätts för i skuggan av Covid-19 pandemin. Bristande kontroll då många anställda arbetar på distans, i kombination med förändringar i anställdas beteende när de jobbar hemma, bidrar till den ökade digitala säkerhetsutmaning som företag står inför just nu.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum