Diakonia

Sprid gott i sista minuten

Dela

Större rörelsefrihet för flickor, frukost till barn på flykt eller smarta lösningar för klimatet – vad vill du ge bort i jul? Biståndsorganisationen Diakonia jobbar för en rättvis, jämlik och hållbar värld och de digitala gåvobevisen som finns i julshopen är perfekta sista minuten-klappar.

Är du en av dem som väntar in i det sista med att köpa något att lägga under granen? Årets julklappar från Diakonia låter dig och den du ger gåvan till bidra till en bättre värld snabbt och lätt och på riktigt.

Digitala kort
Det finns fyra att välja på. Du kan bidra till att flickor i Bangladesh lär sig cykla, vilket gör att de kan gå kvar i skolan och har större chans att slippa bli bortgifta tidigt. Du kan ge barn i Libanons flyktingläger möjlighet att börja dagen med frukost. Du kan se till att fler barn i Mali får lära sig läsa, skriva och räkna. Eller så kan du hjälpa till att hitta smarta lösningar för de som drabbas av klimatförändringarna i Peru. Klapparna kostar mellan 150 och 375 kronor och såklart får du ett snyggt, juligt kort att ge bort på julafton – antingen kommer kortet på posten inom några dagar eller så skriver du ut ditt gåvobevis själv. Inte svårare än så.

Besök julshopen.

Läs mer om Diakonias arbete här.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Diakonia
Diakonia
Gustavslundsvägen 18, Alviks torg
16714 Bromma

https://www.diakonia.se/

Diakonia är en biståndsorganisation som bärs av kristna värderingar och arbetar tillsammans med lokala samarbetsorganisationer för en varaktig förändring för de mest utsatta människorna i världen.

Följ Diakonia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Diakonia

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum