Stångåstaden

Stångåstaden och LFC utser IFK Wreta Kloster F-06 till årets lagkamrater

Dela

Priset delas ut till ett flicklag inom FadderAkademin och årets stipendium tilldelas F-06 IFK Wreta Kloster. Laget får 10 000 kronor, en prissumma som ska gå till att ytterligare stärka kramratskapen och sammanhållningen i laget. Det är andra året som Stångåstaden, tillsammans med LFC, delar ut priset.

Årets lagkamrater, IFK Wreta Kloster F-06
Årets lagkamrater, IFK Wreta Kloster F-06

Ur motiveringen:
IFK Wreta Kloster F-06 är ett lag med en unik sammanhållning, där varje tillfälle präglas av glädje och gemenskap. Möjligheten att vara sig själv är en självklarhet och spelarna ser styrkor i varandras olikheter.

Med stipendiet vill vi tillsammans med LFC stötta ungdomar och lyfta fram goda förebilder.

- Tjejerna är väl värda priset! Dom har en stark laganda och god kamratskap. Vi hoppas att priset kan bidra till att de fortsätter att utvecklas i sitt idrottande och att de kan inspirera andra. Stort grattis, säger Fredrik Törnqvist, vd på Stångåstaden.

- Vi är så stolta över att få utmärkelsen bästa lagkamrater! Vårt F-06 gäng är en stark grupp som tillsammans med F-05 hållit ihop sedan de var små och som idag utgör grunden till vårt nya seniorlag. Vårt mål är att få så många som möjligt att spela fotboll så länge som möjligt. Det har vi åstadkommit genom hög nivå på träning och utbildning men framförallt med sammanhållning och kamratskap i världsklass, det är tjejernas förtjänst. De tar alltid hand om varandra. Det känns extra kul att få priset efter nominering från en tjej i laget. Stipendiet kommer att användas till en laguppbyggnadsaktivitet. Genom ännu bättre sammanhållning och kamratskap blir vi ett ännu bättre lag säger Magnus Seger IFK Wreta Kloster.

Stångåstaden samarbetar med en rad föreningar, organisationer och verksamheter i Linköping, för att bidra till att bygga gemenskap och hitta nya mötesplatser. Genom FadderAkademin besöker spelarna i LFC alla flicklag i Linköpings kommun på deras hemmaplan för att hålla i träningen, inspirera, sprida glädje och uppmuntra flickorna till att fortsätta spela fotboll. Linköpings FC startade FadderAkademin 2014 tillsammans med Linköpings Kommun och Östergötlands FF.

Juryn som utser årets lagkamrater består av representanter från Stångåstaden och LFC.

Hela motiveringen:

IFK Wreta Kloster F-06 är ett lag med en unik sammanhållning, där varje tillfälle präglas av glädje och gemenskap. Möjligheten att vara sig själv är en självklarhet och spelarna ser styrkor i varandras olikheter. I det här laget kan man alltid känna sig trygg och bekväm och även i de tuffaste perioderna är det inte långt till skratt. Spelarna i IFK Wreta Kloster F-06 stöttar varandra både på och utanför planen och är utan tvekan goda förebilder för flickfotbollen. Med en fantastisk laganda är IFK Wreta Kloster F-06 mycket värdiga vinnare av utmärkelsen Årets lagkamrater 2020!

Läs mer om FadderAkademin: www.linkopingfc.com/fadderakademin

För ytterligare information kontakta gärna:

Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden, telefon 072-254 30 52
Magnus Seger, IFK Wreta Kloster, telefon 070- 276 57 05

Nyckelord

Bilder

Årets lagkamrater, IFK Wreta Kloster F-06
Årets lagkamrater, IFK Wreta Kloster F-06
Ladda ned bild

Om

Stångåstaden
Stångåstaden
Box 3300
580 03 Linköping

013-20 85 00http://www.stangastaden.se

Stångåstaden är det största bostadsbolaget i Linköping och ägs av Linköpings kommun. Vi äger och förvaltar cirka 18 600 lägenheter, 4 200 av dem är studentbostäder och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Dessutom har vi cirka 40 byggnader med kulturhistoriskt värde som förvaltas av dotterbolaget Kulturfastigheter. 

Följ Stångåstaden

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stångåstaden

Steget före i bostadsbranschens förändringsresa3.12.2020 14:06:34 CETBlogginlägg

På Stångåstaden har vi en vision att vara steget före. Det styr oss både i hur vi agerar gentemot våra kunder och hur vi arbetar för att utveckla branschen. Bostadsbranschen är inne i en spännande förändringsresa som jag är övertygad om kommer accelerera under de kommande åren. I takt med teknikens snabba utveckling blir våra hem alltmer uppkopplade och vi jagar ständigt lösningar som kan ge oss en enklare, smidigare och mer hållbar vardag.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum