Stångåstaden

Stångåstaden topp 5 bland landets mest attraktiva arbetsplatser

Dela

Linköpings största bostadsbolag Stångåstaden är den femte mest attraktiva arbetsplatsen i landet bland medelstora bolag. Det stod klart när Great Place to Work idag offentliggjorde sin lista över Sveriges bästa arbetsplatser.

Great Place To Work gör sin ranking dels genom medarbetarundersökningar och dels genom att titta på hur företag motiverar, inspirerar och tar hand om sina anställda. Stångåstaden jämförs med övriga medelstora företag i landet. Stångåstaden har i år klättrat tre placeringar på listan från en åttondeplats till en femteplats.

-          Det är oerhört glädjande att våra medarbetare återigen ger oss ett gott betyg. 2020 har varit ett utmanande år. Vi genomförde en organisationsförändring som innebar nya arbetssätt och våra medarbetare har under året fått ställa om och till stor del arbeta på distans. Tack vare vår starka arbetsplatskultur så har vi hittat nya sätt att möta både varandra och våra kunder, så att vi trots rådande pandemi kan fortsätta erbjuda kunderna en bra och professionell service, säger Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden.

Bakom det höga engagemanget ligger många års arbete med värderingar, kultur och medarbetarinflytande.

-          Arbetsplatskulturen förändras i takt med de individer som arbetar med oss. Jag tror att den viktigaste faktorn bakom det höga engagemanget i vår organisation är att vi arbetar systematiskt och transparent för att tillsammans över tid stärka och utveckla vår arbetsplatskultur, säger Malin Wettre HR-chef på Stångåstaden.

Bakom kulisserna på Stångåstaden

På sajten ”Livet på Stångis”, berättar våra medarbetare själva om hur vardagen ser ut på Stångåstaden. Syftet med sajten är att ge potentiella och nya medarbetare en levande bild av hur det är att arbeta hos oss och visa upp hur vi är som arbetsgivare. Kolla in sajten här: livet.stangastaden.se

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Stångåstaden
Stångåstaden
Box 3300
580 03 Linköping

013-20 85 00http://www.stangastaden.se

Stångåstaden är det största bostadsbolaget i Linköping och ägs av Linköpings kommun. Vi äger och förvaltar cirka 18 600 lägenheter, 4 200 av dem är studentbostäder och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Dessutom har vi cirka 40 byggnader med kulturhistoriskt värde som förvaltas av dotterbolaget Kulturfastigheter. 

Följ Stångåstaden

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stångåstaden

Framtidens boende för seniorer12.3.2021 11:02:04 CET | Blogginlägg

Kan tekniken hjälpa oss att göra vardagen enklare och tryggare? Vi tror det. Jag tänkte berätta lite om vad vi gör och vad vi planerar för i framtiden. I vår långsiktiga planering tittar vi mycket på den demografiska utvecklingen. Det hjälper oss att prioritera vad vi ska satsa på framåt. En tydlig trend är att andelen äldre växer och kommer fortsätta att växa de kommande åren. Samtidigt förväntas fler bo kvar hemma längre. För Stångåstaden är det viktigt att både skapa fler nya bostäder för kundgruppen men också att hänga med och dra nytta av den tekniska utvecklingen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum