Samtrans Omsorgsresor

Stefan Arnell utses till affärsområdeschef på Nobina Care och ny vd på Samtrans Omsorgsresor AB

Dela
Stefan Arnell har utsetts till affärsområdeschef i Nobina Care, och tillika ny vd på Samtrans Omsorgsresor AB. Stefan efterträder Tomas Hansson som blir vd för Nobina Care.
Stefan Arnell, affärsområdeschef på Nobina Care och Samtrans nya vd.
Stefan Arnell, affärsområdeschef på Nobina Care och Samtrans nya vd.

Stefan Arnell kommer närmast från en roll som affärsområdeschef hos Nobina. Han tillträder sin nya tjänst den 1 december 2022, men kommer successivt att börja sätta sig in i Samtrans verksamhet. 

Nuvarande vd i Samtrans, Tomas Hansson, blir vd för Nobina Care och utses samtidigt till styrelseordförande i Samtrans. I Nobina Care ingår, förutom Samtrans Omsorgsresor, även Göteborgs Buss, Telepass, Anja & Dennis Hemservice samt Örslev. 

- Den nya organisationen ger oss resurser och kraft för att på ett bättre sätt utveckla alla våra fem bolag inom Nobina Care. Jag är mycket glad över att Stefan har valt att ta stafettpinnen vidare med Samtrans, säger Tomas Hansson, vd påNobina Care. 

- Stefan Arnell har en gedigen bakgrund inom Nobina, närmast från rollen som affärsområdeschef. Han har också en bred erfarenhet från operativ verksamhet och är helt rätt profil för Samtrans.Jag ser nu fram emot att arbeta tillsammans med Stefan för att fortsätta utveckla Samtrans och våra övriga bolag inom Nobina Care, fortsätter Tomas Hansson, vd på Nobina Care. 

- Jag har under hösten haft möjlighet att bekanta mig med delar av Samtrans organisation och sett det stora engagemanget som finns hos kollegor, kunder och åkerier. Vårt syfte, att skapa ett inkluderande samhälle är starkt och genomsyrar hela verksamheten. Det ska bli både roligt och spännande att få leda organisationen framöver. Vår viktigaste förflyttning under de kommande åren är att stärka struktur och systematik inom vår operativa verksamhet så att vi skapar en ännu högre kvalité och blir en bättre partner för både våra resenärer och åkerier, säger Stefan Arnell, tillträdande vd Samtrans Omsorgsresor AB. 

Kontakter

Lisa YdlingerPress- och kommunikationsansvarig på Samtrans

Tel:08-52250045

Bilder

Stefan Arnell, affärsområdeschef på Nobina Care och Samtrans nya vd.
Stefan Arnell, affärsområdeschef på Nobina Care och Samtrans nya vd.
Ladda ned bild

Om

Samtrans Omsorgsresor
Samtrans Omsorgsresor
Korta gatan 7, Box 6006
17106 Solna

08-52250000http://www.samtrans.se

Samtrans Omsorgsresor är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag. Varje år utför Samtrans Omsorgsresor ca 1,7 miljoner personresor, framförallt på uppdrag av kommuner och regioner. Genom varumärkena Göteborgs Buss och Telepass finns Samtrans representerade i Stockholm, Västra Götaland och Skåne. Samtrans har en stark samhällsbärande roll genom att finnas till för människor som på olika sätt inte har möjlighet att resa med den allmänna kollektivtrafiken. På så sätt bidrar Samtrans varje dag till ett inkluderande samhälle, där fler människor ska ges möjlighet att delta i samhället på lika villkor.

 

Följ Samtrans Omsorgsresor

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Samtrans Omsorgsresor

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum