Socialdemokraternas PS Kansli

Stefan Löfven reser i Sverige under Almedalsveckan

Dela

Precis som förra året åker Stefan Löfven på turné i landet under Almedalsveckan. Resan inleds i Jämtland söndag den 1 juli och avslutas på Gotland under Socialdemokraternas dag i Almedalen.

- Jag vill utnyttja den här veckan till att prata om politik med så många som möjligt, inte bara de som åker till Almedalen. Att möta folk där de bor och arbetar och ha tid att både prata och lyssna är väldigt viktigt för mig, säger Stefan Löfven.

Fokus under resan i landet är öppna möten, verksamhetsbesök och samtal med medborgare. Stefan Löfven kommer också att presentera flera vallöften från Socialdemokraterna med fokus på jobb och tillväxt i hela landet.

- För att bygga ett starkare samhälle måste vi använda styrkan i vår ekonomi för att investera i hela landet. Jag ser fram emot att komma ut och berätta hur vi vill skapa fler jobb och tryggare villkor för människor, säger Stefan Löfven.

Journalister som vill bevaka resan kommer att erbjudas plats i turnébussen i mån av plats enligt principen först till kvarn. Föranmälan är oligatorisk och görs till erik.nises@socialdemokraterna.se

Fullständigt program och tider kommer att meddelas senare.

Söndag
Jämtland

Måndag
Dalarna

Tisdag
Skaraborg

Onsdag
Småland

Torsdag
Gotland

Nyckelord

Om

Socialdemokraternas PS Kansli
Socialdemokraternas PS Kansli
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vill se ett starkare samhälle med mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så bygger vi ett tryggare Sverige.

Följ Socialdemokraternas PS Kansli

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraternas PS Kansli

Socialdemokraterna släpper ny rapport - Hotet mot den svenska modellen9.4.2019 14:42:46 CESTPressmeddelande

Idag presenterar Socialdemokraterna en ny rapport om hur Moderaterna konsekvent agerat i EU-parlamentet för att avveckla den svenska modellen och för att underminera villkor för arbetare i Europa. Detta samtidigt som Moderaterna i dagarna har lanserat begreppet ”den nya svenska modellen”. Nu utmanar Johan Danielsson moderaternas Tomas Tobé på debatt kring vad de menar med den ”nya svenska modellen” och hur de kommer agera i Europaparlamentet framgent?

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum