Åklagarmyndigheten

Stort tillslag i Stockholmsområdet

Dela

I dag tisdag den 10 maj har tillslag gjorts mot ett stort antal adresser i främst Söderort i Stockholm. Flera personer har gripits. Misstankarna gäller narkotikabrott.

Vid tillslaget på flera olika adresser i Stockholmsområdet, i bland annat Älvsjö, Farsta, Rågsved och Huddinge, greps åtta personer. Brottsmisstankarna är bland annat synnerligen grov narkotikasmuggling, synnerligen grovt narkotikabrott och grovt narkotikabrott.

– Utredningen är inne i ett mycket tidigt och känsligt skede och vi kan därför inte berätta mer just nu. Vår bedömning är att information kan lämnas först efter eventuella häktningsförhandlingar, säger kammaråklagare Helena Nordstrand, som leder förundersökningen. 

Målnummer i Södertörns tingsrätt: B 7471-22.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och tryggheten ökar i samhället. Vi ser till att personer som begår brott ställs till ansvar på ett rättssäkert och effektivt sätt. Åklagaren har en stark roll i rättsväsendet genom att utreda brott, fatta beslut om åtal ska väckas och att processa i domstol. Det står en åklagare bakom varje anhållen, häktad eller dömd person.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum