Täby kommun

Täby öppnar isbanor igen

Dela

Utomhusbanorna för skridskoåkning på Tibblevallen och på Täby torg öppnar igen.

- Äntligen kan vi öppna våra skridskobanor igen. Vi vet att det är en populär aktivitet och det är glädjande att kunna erbjuda Täbyborna isbanor igen, säger Birgitta Kaasik (M), ordförande i Kultur- och Fritidsnämnden. 

Folkhälsomyndighetens råd om att hålla avstånd gäller fortsatt och isbanorna kommer vara tydligt skyltade med rekommendation om att undvika trängsel. Isarna kan utnyttjas för den som har med sig egna skridskor och åker utan klubbor. Allmänhetens åkning i kommunens inomhushallar håller fortsatt stängt. 

Isen på Tibblevallen är öppen för allmänheten redan nu och isbanan på Täby torg öppnar måndag 1 februari. 

Kontakter

Bilder

Om

Täby kommun
Täby kommun
Esplanaden 3
183 80 Täby

08-555 590 00http://www.taby.se

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Följ Täby kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Täby kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum