Stångåstaden

Thomas Lilja invald i Studentbostadsföretagens styrelse

Dela
På Studentbostadsföretagens föreningsstämma den 5 maj valdes Thomas Lilja, VD på Studentbostäder i Linköping in i som ledamot i styrelsen.

- Jag tackar för förtroendet att få vara med och driva Studentbostadsföretagens och studentbostadsbranschens viktiga frågor. Digitaliserings- och bostadsutvecklingsfrågor intresserar mig och jag ser att vi har mycket spännande utmaningar framför oss inom dessa områden och jag ser med nyfikenhet fram emot att få jobba med dessa frågor ur ett branschperspektiv, säger Thomas Lilja, vd på Studentbostäder i Linköping.

Studentbostadsföretagen är branschorganisationen för de som äger, utvecklar, förvaltar och förmedlar studentbostäder i Sverige. Studentbostadsföretagen har cirka 70 medlemsföretag och representerar cirka 80 procent av landets studentbostäder. Det innebär över 75 000 studentbostäder från Kiruna i norr till Malmö i söder. Föreningen startades 2001 och har sitt säte i Göteborg.

- Det är mycket glädjande att Thomas tar plats i Studentbostadsföretagens styrelse. Det är värdefullt för koncernen Stångåstaden att vi nätverkar och driver branschfrågor på nationell nivå. Detta är positivt och stärker vårt studenterbjudande lokalt i Linköping, säger Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden.

På stämman valdes även Jenny Wikström (fastighetschef på Uppsalahem med ansvar för företagets studentbostäder) till ny styrelseordförande samt Marit Appelgren (ByggVesta Fastighetsförvaltning) till ny ledamot i styrelsen.

Länk till hela styrelsen finns här: https://studentbostadsforetagen.se/om-oss/styrelsen/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Stångåstaden
Stångåstaden
Box 3300
580 03 Linköping

013-20 85 00http://www.stangastaden.se

Stångåstaden är det största bostadsbolaget i Linköping och ägs av Linköpings kommun. Vi äger och förvaltar cirka 18 000 lägenheter, 4 100 av dem är studentbostäder och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Dessutom har vi cirka 40 byggnader med kulturhistoriskt värde som förvaltas av dotterbolaget Kulturfastigheter. 

Följ Stångåstaden

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stångåstaden

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum