Svenska Friidrottsförbundet

Träffa Montler, Carlsson och Wennersten inför SM

Dela

Svensk friidrott är glödhet och till helgen ska landets bästa friidrottare göra upp om SM-medaljerna i Borås. På torsdag välkomnas media till en pressträff där vi tar pulsen på de lokala medaljhoppen Julia Wennersten och Andreas Carlsson och där även OS-finalisten Thobias Montler dyker upp.

Klockan 15.00 nu på torsdag arrangeras en pressträff i Ryahallen, precis intill SM-arenan Ryavallen.

Medverkar gör IK Ymers medaljhopp Julia Wennersten, som nyligen vann korta häcken på JSM, och längdhopparen Andreas Carlsson som kan se fram emot en tuff duell mot OS-sjuan i Tokyo, MAI:s Thobias Montler.

På OS i Japan fick Montler på ett jättehopp som sannolikt hade räckt till medalj, men – upphoppsfoten var 1,4 centimeter för långt fram.

Anmälan till pressträffen görs till Lennart Andersson, lennart1954@gmail.com eller 079-077 99 02.

SM i Borås avgörs 27-29 augusti och mer information hittas HÄR.

Om

Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Heliosgatan 3
SE-120 30 Stockholm

010-476 53 30http://www.friidrott.se

Svensk Friidrott uppgift är att främja, utveckla, organisera och administrera friidrotten i Sverige, samt att företräda den internationellt och ansvara för landslagets verksamhet. Förbundet bildades 1895 och är ett av Sverige största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i knappt 1 000 föreningar. I tillägg deltar varje år över en halv miljon svenskar i motionslopp och nästan var fjärde vuxen svensk löptränar minst en gång i veckan. Svensk Friidrott står för en idrott som är för alla, där man agerar tillsammans. En idrott som är trovärdig och hälsosam, trygg och glädjefylld.

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum