Talarnas

Tunga talarprofiler bildar Sveriges första hållbara talarförmedling

Dela

Nu startar några av Sveriges tyngsta talare TALARNAS, Sveriges första hållbara talarförmedling, med branschens bästa digitala lösningar för föreläsningar. – Vid varje bokning genom oss, går en del av arvodet till utbildning för barn i en annan del av världen. Samtidigt har vi de bästa digitala lösningarna för föreläsningar online, något Sverige verkligen behöver just nu. Du ska som beställare inte behöva vara expert på vilken plattform som är bäst, vi löser det, säger Annika R Malmberg, en av grundarna till TALARNAS.

Foto: Kristian Pohl
Foto: Kristian Pohl
Fem av Sveriges bästa talare går nu ihop för att bilda Talarnas - Sveriges första hållbara talarförmedling: Tobias Karlsson, Annika R Malmberg, Christina Stielli, David Stiernholm och Frida Boisen.

– I en väldigt speciell tid tar vi steget och revolutionerar talarbranschen på ett sätt många av oss längtat efter länge. Vi talar om hållbart ledarskap och vikten av sunda värderingar när vi står på scener runt om i landet – det är dags att vi erbjuder en talarförmedling där vi lever som vi lär, där alla som bokar talare via oss, inte bara investerar i nya insikter för sin egen organisation, utan samtidigt hjälper oss att hjälpa utsatta barn till utbildning, säger Frida Boisen, en av grundarna till TALARNAS.

TALARNAS har ingått ett nära och långsiktigt partnerskap med Zelmerlöw och
Björkman Foundation för att starkt bidra till att stödja deras arbete för utbildning, hälsa och trygghet för barn i en annan del av världen.

– För oss är det viktigt att jobba med en seriös partner som delar våra värderingar om hur kunskap kan förändra inte minst barns liv och samhället i förlängningen.
Därför har vi valt att jobba med Zelmerlöf & Björkman Foundation. Så många
barn behöver den kraften vi kan bidra med. Särskilt nu, i en utsatt tid. Varje gång
en bokning görs hos oss går en del av arvodet till att hjälpa barn till utbildning,
och det kommer våra kunder att kunna följa väldigt konkret, säger Christina
Stielli en av grundarna till TALARNAS.

Magdalena Jennstål, Generalsekreterare Zelmerlöw & Björkman Foundation
kommenterar:
– Vi på Zelmerlöw & Björkman Foundation är otroligt glada över att Talarnas redan från starten lyfter sina värderingar, engagerar sig och tar socialt ansvar. Tillsammans kommer vi möjliggöra så fler barn och unga får möjlighet att tro på sig själva, få en utbildning och påverka sin egen och samhällets framtid. Något som behövs mer idag än någonsin.
I en tid när många företag, myndigheter och organisationer har svårt att erbjuda
föreläsningar, inspiration och utbildningar, trots att behovet kanske är större än
någonsin, gör TALARNAS det enkelt att erbjuda inspiration från Sveriges bästa talare via de bästa digitala lösningarna.
– För oss är det en självklarhet att vara ledande på digitala lösningar. Kunden ska inte behöva vara expert på vilken plattform som är bäst för en konferens eller direktsänd föreläsning. Vi löser det! Vi har allt ifrån färdiga paket med kostnadseffektiva webinars till fullskaliga digitala tv-studios i vår portfölj. Tillsammans med ledande samarbetspartners kommer vi att erbjuda både enkla och trygga lösningar för kunderna som bara ska behöva ringa ett enda samtal, inte fler, för att skapa ett arrangemang, säger David Stiernholm, en av grundarna bakom TALARNAS.
 
Tillsammans har kvintetten bakom TALARNAS en gedigen erfarenhet från scen med mer än 60 år i branschen och flera tusentals föreläsningar bakom sig.
– Vi är stolta över att vara Sveriges enda talarbyrå som bara förmedlar talare och
moderatorer som är kvalitetssäkrade av andra ledande talare, säger Christina Stielli, en av grundarna bakom TALARNAS.

TALARNAS är inte bara Sveriges första hållbara talarbyrå, utan också en samlingsplats för att utveckla talare och moderatorer.
– Vi vill också utveckla talare. Därför kommer vi att erbjuda vidareutbildning och en rad servicetjänster för de vi arbetar med. Vi har en god erfarenhet av vad en professionell talare och moderator behöver för att ta nästa steg. Såklart erbjuder vi också glädje och sammanhållning hos ett härligt gäng, säger Tobias Karlsson, en av grundarna bakom TALARNAS.

TALARNAS har tillsatt Johan Hamilton som VD, med mångårig erfarenhet från ledande befattningar i talar-, och utbildningsbranschen, och har också rekryterat en av branschens mest erkända talarförmedlare, Josefin Ahlgren, som närmast kommer frånen roll som key account på Talarforum, och som tillträder sin tjänst i augusti.
 
Tobias Karlsson: 073 6648683, Info@tobiaskarlsson.se
Annika R Malmberg: 0708 258226, annika@annikarmalmberg.se
Frida Boisen: 0703 002740, frida@fridaboisen.se
Christina Stielli: 0708 809057, christina@stielli.se
David Stiernholm: 070-7223201, david@stiernholm.com
 

Bilder

Foto: Kristian Pohl
Foto: Kristian Pohl
Ladda ned bild

Länkar

Om

Talarnas
TalarnasTalarnas är en talarförmedling som arbetar hållbart och i partnerskap med ZB Foundation. Talarnas ägs av Tobias Karlsson, Annika R Malmberg, Frida Boisen, David Stiernholm samt Christina Stielli. 
Vd är Johan Hamilton, som har mångårig erfarenhet från ledande befattningar inom talar- och utbildninsbranschen, Josefin Ahlgren, en av branschens bästa säljare startar sin roll som Key Account i augusti. Josefin kommer närmast från Talarforum. 

Följ Talarnas

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.