Region Örebro län

Vaccinationsmottagningen i Örebro flyttar tillfälligt till Club 700

Dela

Den 12 mars flyttar vaccinationsmottagningen i Örebro tillfälligt till Club 700. Besökare som ska vaccinera sig mot covid-19 hänvisas till Club 700 på Drottninggatan 42 under några veckor framåt.

Anledningen till flytten är att Conventum arena är bokad för andra arrangemang.

”Att då istället få vara på Club 700 och i samma geografiska område känns bra”, säger Anders Swenson, verksamhetschef för vaccinationsmottagningen.

Att lokalen på Club 700 är något mindre än ytan man disponerar på Conventum är inget problem. Regionen kommer ha fortsatt god tillgänglighet till vaccination även på Club 700 för alla som vill och behöver vaccinera sig.

”Det passar vårt förväntade tryck på vaccination att vara på Club 700. Så vi hoppas att alla de som ännu inte har vaccinerat sig med de rekommenderade doserna nu tar tillfället i akt och bokar tid eller kommer på drop-in” säger Anders Swenson.

Han berättar att det blir några fler flyttar av detta slag mellan Conventum och Club 700 under våren, och från och med mitten av maj flyttar verksamheten in på Club 700 över sommaren.

Tydlig skyltning kommer att vägleda besökare till rätt lokal. För den som har sms-påminnelse aktiverad för sin bokade tid kommer tydlig adress att anges.

Datum för vaccinationsmottagningens planerade flyttar under våren:

Till och med 11 mars – vaccinationsmottagning på Conventum Arena

12 mars – 31 mars – vaccinationsmottagning på Club 700

4 april - 1 maj – vaccinationsmottagning på Conventum Arena

2 maj – 13 maj – vaccinationsmottagningen stängd till förmån för andra vaccinationsaktiviteter i Örebro

14 maj - 31 augusti – vaccinationsmottagning på Club 700

Nyckelord

Kontakter

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Swenson, verksamhetschef vaccinationsmottagningen
Tel: 019-602 30 13

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

Intensivvården i Region Örebro län anpassar sin verksamhet under semesterperioden11.5.2022 16:10:00 CEST | Pressmeddelande

För att säkerställa vården för de svårast sjuka patienterna i Region Örebro län i sommar kommer intensivvårdspersonal från Örebro och Lindesberg tillsammans bemanna intensivvårdsplatserna på Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) under semesterperioden.Samtidigt kommer den postoperativa vårdavdelningen i Lindesberg göras om till dygnet-runt-verksamhet med förstärkt bemanning. Detta för att kunna ta emot patienter som är i behov av ett akut intensivvårdsomhändertagande. Anpassningarna är tillfälliga och syftar till att kunna ge personalen semester.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum