VÄLKOMMEN PÅ VISNING AV LUNDHAGS BRAND STORE I STOCKHOLM

Dela
Lundhags trotsar butiksdöden och öppnar ytterligare en Brand Store - denna gång på Kungsgatan 33 i Stockholm. Ett viktigt strategiskt val för att bygga varumärke och fördjupa relationerna med storstadsborna i en tid då konkurrensen hårdnar allt mer.

Butiken har en tydlig hållbarhetsprofil och kommer att förutom försäljning att erbjuda reparationer och inspirerande aktiviteter som ska locka ut allt fler människor i naturen. I slutet av 2022 öppnades den första Lundhags Brand Store i Göteborg.

Tid: 26 januari kl.8.30 pressvisning av butiken, kl.10.00 Invigning med bandklippning, kl.18.30 kvällsevent.

Plats: Kungsgatan 33 i Stockholm 

Program den 26/1

8.30 Bokade visningar av butiken och nya ryggsäckskollektionen med hållbarhet och bärkomfort i fokus.

10.00 Bandklippning med Jan-Anders Lundhag (sonson till grundaren Jonas Lundhag). Butiken öppnar för allmänheten.

10.15 Efter bandklippning presenteras den äldsta Lundhagskängan
Vi firar 90 år av hållbarhet vilket manifesteras i kampanjen ”jakten på den äldsta Lundhagskängan” som pågått under året. Vi har fått in över 100 fantastiska berättelser från människor från hela Sverige som berättar om sina kängor och vad de upplevt tillsammans. Vi korar den äldsta Lundhagskängan som får en speciell plats i butiken. 

18.30 Kvällsevent
Vi bjuder på mathantverk av våra Lundhagsvänner & kockarna Lena Flaten och Niki ”Neonatur” Sjölund. Du får även träffa våra skomakare, produktexperter, ambassadörer, kollegor, partners och många fler.

19.30 Marknadschef Caroline Karlström & Sara Wiksten om Lundhags butikssatsning “butiken som reparerar och inspirerar”, hållbarhetsarbetet och aktuella kollektioner.

Bokning av visning, intervjuer och/eller anmälan till kvällsevent caroline.karlstrom@brav.com, 0767-77 40 20 
Nyckelord

Kontakter

Dokument

Länkar

Om

Lundhags/Brav Sweden AB
Björnnäsbacken 15
115 42 Stockholm

http://lundhags.com

Om Lundhags
Lundhags grundades 1932 då Jonas Lundhag startade ett litet skomakeri på Frösön utanför Östersund. Jonas tillverkade tåliga kängor som skulle hålla en livstid - en ambition som leder oss än idag. Vi har fört Jonas arv vidare och tillverkar även kläder och ryggsäckar för vandring och friluftsliv samt långfärdsskridskor och turpjäxor. Vi vill bidra till en hållbar utveckling genom att inspirera människor att komma ut i naturen samt använda slitstarka produkter som håller länge och som kan lagas. Lundhags har skomakeri, butik och kontor i Järpen i Jämtland, butik i Insjön i Dalarna samt kontor i Fiskartorpet i Stockholm. Lundhags ingår i BRAV-koncernen.www.brav.com. Mer om Lundhags www.lundhags.com

Följ Lundhags/Brav Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lundhags/Brav Sweden AB

Nå blir det lettere å bære tungt – Lundhags lanserer nye komfortable ryggsekker5.5.2023 10:53:28 CEST | Pressmeddelande

Lundhags lanserer nye ryggsekker som skal gjøre fotturer enklere, mer behagelig og litt mer luksuriøse – og dermed tiltrekke nye målgrupper til naturen. Hemmeligheten bak den gode bærekomforten er det nye bæresystemet, som gjør det mulig å justere og tilpasse sekken til ulike kroppstyper og turforhold på en bedre måte enn tidligere. Det er også et tydeligere fokus på lettere sekker enn tidligere.

Nu ska det bli lättare att bära tungt - Lundhags lanserar nya bekväma ryggsäckar2.2.2023 12:05:40 CET | Pressmeddelande

Lundhags lanserar nya ryggsäckar som ska göra vandringen lättare, bekvämare och lite lyxigare och därmed locka ut nya målgrupper i naturen. Hemligheten bakom den goda bärkomforten är det nya bärsystemet som gör det möjligt att på ett bättre sätt än tidigare kunna ställa in och anpassa ryggsäcken efter olika kroppstyper och vandringsförhållanden. Det är även ett tydligare fokus på lättare säckar än tidigare.

Lång jakt når sitt slut – här är den äldsta Lundhagskängan26.1.2023 10:15:13 CET | Pressmeddelande

Ända sedan starten 1932 har vi tillverkat kängor med målet att de ska hålla länge. Gärna en hel livstid. Men hur gammal är den äldsta Lundhagskängan egentligen? Ja, det var något vi blev nyfikna på, så i samband med att vi förra året fyllde 90 år, startade vi jakten på den äldsta Lundhagskängan. Äntligen, efter nästan ett års letande och cirka 100 inskickade bidrag, är vi glada och stolta över att kunna presentera den äldsta Lundhagskängan. I samband med invigningen av Lundhags Brand Store kl. 10 den 26 januari koras vinnaren Hans Gälldin från Sundsvall. Hans skänker sina 50 år gamla kängor som får en egen hylla i den nya butiken på Kungsgatan 33 i Stockholm.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum