Vårdföretagarna

Vårdföretagarna lanserar kampanj om Nollvision för väntetider

Dela
Vårdköerna är rekordlånga. Många äldre väntar på äldreomsorg. Flera kommuner har brist på LSS-boenden. Nu lanserar Vårdföretagarna kampanjen Nollvision för väntetider.

- Våra medlemsföretag och deras medarbetare bidrar till att fler får sin vård och omsorg tillgodosedd genom smarta arbetssätt, innovationer och effektiv användning av gemensamma resurser – det är något vi är stolta över. Med den här kampanjen vill vi ge exempel på hur man bland annat kan minska väntetider. Ingen ska behöva vänta, säger Antje Dedering, förbundsdirektör Vårdföretagarna.

Kampanjen innehåller flera delar: filmer med fokus på verksamheter, utrymme i dagspress och sociala medier, artiklar och en samlingssida på Vårdföretagarnas webb. En särskild logotyp har tagits fram som enkelt kan läggas på medlemsföretagens webbsidor. Genom att synliggöra kvalitet, smarta lösningar och effektivitet vill Vårdföretagarna vara en del av dialogen för att jobba bort väntetiderna.

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Antje Dedering - förbundsdirektör Vårdföretagarna
Antje Dedering - förbundsdirektör Vårdföretagarna
Ladda ned bild

Länkar

Om

Vårdföretagarna
Vårdföretagarna
Sturegatan 11
102 04 Stockholm

08-7626900https://www.vardforetagarna.se

Vårdföretagarna är Sveriges ledande arbetsgivar- och branschorganisation för vård- och omsorgsgivare

Våra medlemmar bedriver vård och omsorg i privat regi, till exempel i form av aktiebolag, kooperativ eller ideella föreningar. Vårdföretagarna arbetar för ökad valfrihet och mångfald inom vård och omsorg och tydliggör den privat drivna vårdens betydelse för samhället.

Föreningen har cirka 2 000 medlemsföretag med över 100 000 årsanställda. Samtliga medlemsföretag har kollektivavtal. Vårdföretagarna ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv.

Läs mer på Vårdföretagarna.se

Följ Vårdföretagarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vårdföretagarna

Vårdföretagarna rekryterar Ida Ingerö till rollen som näringspolitisk chef16.5.2023 09:22:35 CEST | Pressmeddelande

Ida Ingerö kommer närmast från en tjänst som senior kommunikatör på Svenskt Näringsliv och arbetade till september förra året som näringspolitisk expert inom individ- och familjeomsorg och personlig assistans på Vårdföretagarna. Hon har tidigare bland annat arbetat som biträdande presschef på Systembolaget och chef för Liberala Nyhetsbyrån. Ida tillträder sin tjänst den 21 augusti.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum