Vårdföretagarna

Vårdföretagarna rekryterar Mikael Romero till rollen som pressansvarig

Dela

Mikael Romero har över 30 års erfarenhet av press- och kommunikationsarbete i svenskt samhällsliv. Han har arbetat som kommunikationschef, pressekreterare, talskrivare och utredare hos några av Sveriges främsta beslutsfattare. Han har bland annat verkat som pressekreterare och rådgivare i Statsrådsberedningen, Sveriges riksdag, Stockholms stadshus, LO och hos flera fackförbund.

 Jag är otroligt glad över förtroendet att svara för Vårdföretagarnas medierelationer. Jag har fått ett mycket gott intryck av organisationen och de mål man eftersträvar om en vård och omsorg med ökad mångfald, bättre service och högre kvalitet. Jag hoppas och tror att jag med min erfarenhet och kompetens ska kunna bidra till att man når de högt ställda målen, säger Mikael Romero.

Mikael Romero kommer senast från rollen som pressansvarig på Forena och tillträder tjänsten som pressansvarig på Vårdföretagarna den 9 mars.

 Vi är mycket nöjda över att ha rekryterat Mikael till Vårdföretagarna. Han har lång erfarenhet av att bygga goda medierelationer och djupa kunskaper om de politiska processerna och den svenska partsmodellen. Dessutom har Mikael under flera decennier följt den politiska utvecklingen i de frågor som är viktiga för våra medlemsföretag, säger Erik Lindén, kommunikationschef på Vårdföretagarna.

Bilder

Om

Vårdföretagarna
Vårdföretagarna
Sturegatan 11
102 04 Stockholm

08-7626900https://www.vardforetagarna.se

Vårdföretagarna är Sveriges ledande arbetsgivar- och branschorganisation för vård- och omsorgsgivare

Våra medlemmar bedriver vård och omsorg i privat regi, till exempel i form av aktiebolag, kooperativ eller ideella föreningar. Vårdföretagarna arbetar för ökad valfrihet och mångfald inom vård och omsorg och tydliggör den privat drivna vårdens betydelse för samhället.

Föreningen har cirka 2 000 medlemsföretag med över 100 000 årsanställda. Samtliga medlemsföretag har kollektivavtal. Vårdföretagarna ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv.

Läs mer på Vårdföretagarna.se

Följ Vårdföretagarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vårdföretagarna

Vårdföretagarna rekryterar Ida Ingerö till rollen som näringspolitisk chef16.5.2023 09:22:35 CEST | Pressmeddelande

Ida Ingerö kommer närmast från en tjänst som senior kommunikatör på Svenskt Näringsliv och arbetade till september förra året som näringspolitisk expert inom individ- och familjeomsorg och personlig assistans på Vårdföretagarna. Hon har tidigare bland annat arbetat som biträdande presschef på Systembolaget och chef för Liberala Nyhetsbyrån. Ida tillträder sin tjänst den 21 augusti.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum