Lidl Sverige

Världsklass på Lidls julmust

Dela

Expressen Mitt Kök har genomfört sitt årliga julmusttest och har utsett Lidls egen julmust av märket Freeway till testvinnare och Bäst-i-Test.

Bäst-i-test Freeway Julmust
Bäst-i-test Freeway Julmust

Freeway är Lidls varumärke för alla egna läskedrycker, allt från cola till apelsinläsk och jul- och påskmust. Freeway julmust testades mot tio andra julmuster och fick betyget ”Världsklass”, fem M av fem möjliga.

- Vi har jobbat hårt för att få fram den perfekta musten med tydlig karaktär, smak och doft som samtidigt passar alla mustälskare, säger Per Hofman, inköpare drycker Lidl Sverige. Att vi nu får det svart på vitt att vår must är bäst av alla på marknaden känns extra roligt.

Omdöme Expressen Mitt Kök
Bra skum! Tydlig smak som är precis lagom söt. Känns som en julmust man druckit förut och verkligen gillar. Svårt att sätta ord på exakt vad som gör just denna must unik, men den spelar helt klart i en annan liga än majoriteten av konkurrenterna.
Wow! Bäst i test.

Betyg: MMMMM = Världsklass

Freeway julmust
Volym: 1,5 l
Cirkapris: 7,95 kr


Kontakter

Bilder

Bäst-i-test Freeway Julmust
Bäst-i-test Freeway Julmust
Ladda ned bild

Länkar

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 184 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Sammanlagt arbetar drygt 4000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Solna och vi har två centrallager, ett i Halmstad och ett i Rosersberg. Under 2019 öppnar vi ett tredje centrallager i Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum