Umeå kommun

Västra Norrlandsgatan stängs av tillfälligt 17-28 juni

Dela

Västra Norrlandsgatan ska beläggas med asfalt. Därför stängs gatan av tillfälligt över Rådhusesplanaden från måndag 17 juni till och med fredag 28 juni. Samtidigt stängs även östra sidan av Rådhusesplanaden, mellan Nygatan och Västra Kyrkogatan, av för biltrafik under samma tid.

Biltrafiken leds om till andra närliggande gator via vägmärken på plats. Gående och cyklister kommer att kunna ta sig förbi och genom det avstängda området. Kommunen ber om överseende för de störningar arbetet kan medföra. Och uppmanar dig som är trafikant att vara uppmärksam, följa tillfälliga vägmärken på platsen och visa hänsyn.

Mer information:

Gunnar Teglund
projektledare
090-16 14 57
070-340 14 57
gunnar.teglund@umea.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Kartan visar tillfällig avstängning och tillfälliga färdvägar, 17-28 juni.
Kartan visar tillfällig avstängning och tillfälliga färdvägar, 17-28 juni.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Umeå kommun
Umeå kommun
Skolgatan 31A
901 84 Umeå

090-16 10 00http://www.umea.se/kommun

Umeå kommun har 12 000 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan efter att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 125 000 personer, och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050.

I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Här finns också västvärldens snabbaste bredband.

Följ Umeå kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Umeå kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum