Järfälla Kommun

Vesna Jovic ny kommundirektör i Järfälla

Dela

Kommunstyrelsen i Järfälla fattade på måndagskvällen beslut om att anställa Vesna Jovic som ny kommundirektör med tillträde i mars. Som mångårig kommundirektör i Huddinge, VD för SKR och ledamot i Coronakommissionen har Vesna Jovic egenskaper och erfarenheter som Järfälla kommer att ha stor nytta av.

– Jag är otroligt glad över att vi har rekryterat Vesna. Hon har mycket lång erfarenhet tillsammans med en gedigen meritlista och kommer med sin kompetens att bidra till Järfällas fortsatta utveckling på ett bra sätt. Den här rekryteringen visar ännu en gång att Järfälla verkligen är en intressant kommun på frammarsch, säger Emma Feldman (M), kommunstyrelsens ordförande.

– Det känns fantastiskt roligt att få arbeta i Järfälla kommun och jag ska göra mitt allra bästa för att motsvara förväntningarna. Järfälla är en spännande kommun i stark utveckling och jag ser fram emot att tillsammans med politiker, medarbetare och andra aktörer utveckla Järfälla till en ännu mer attraktiv plats att bo och verka i, säger Vesna Jovic.

Beslut om att tillsätta Vesna Jovic som kommundirektör fattades vid ett extrainsatt kommunstyrelsemöte den 18 januari.

Nyckelord

Kontakter

Emma Feldman (M)Kommunstyrelsens ordförande

Emma Feldman är kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd i Järfälla. Presskontakt via John Backvid, 08-580 286 51.

Tel:08-580 286 51

Om

Järfälla Kommun
Järfälla Kommun
Riddarplatsen 5
177 80 Järfälla

08-580 285 00https://www.jarfalla.se/

 

Järfälla strax nordväst om Stockholm, med sina grönområden, sin Mälarkust och sitt fantastiska kollektivtrafikläge, är en attraktiv inflyttningskommmun. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Järfälla växer, och samtidigt som det byggs nya attraktiva bostäder planerar vi för tusentals nya jobb i attraktiva kontorslägen, högre utbildning och fler besökare.

 

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum