Ving AB

Ving lanserar sju nya yogaresor - Yoga i kombination med klättring och kitesurfing

Dela

Ving fortsätter sin satsning på att bredda programmet med fokus på fler personliga upplevelser och välmående. Nu lanseras sju nya yogaresor, bland annat två spännande resor där yoga kombineras med klättring på Mallorca respektive kitesurfing på Kap Verde under en vecka.

Fotograf Mats Högberg
Fotograf Mats Högberg

I Vings utbud finns närmare 140 hotell som erbjuder yoga, och på Vings egna familjehotell Sunwing Family Resort och O.B.C. by Sunwing samt vuxenhotellen Sunprime Hotels  finns ett flertal yogaklasser att delta i under semestern. Därutöver finns en rad olika destinationer världen över som lämpar sig utmärkt för yoga. Nu utökas Vings utbud dessutom ytterligare med sju arrangerade yogaresor.

En yogaresa är en perfekt reseform som både kombinerar träning, upplevelser och avkoppling på varmare breddgrader. Vi ser ett ökat intresse för just yogaresor och är därför väldigt glada över att nu kunna presentera sju spännande nyheter i programmet, både för dem som är mer äventyrslystna av sig och för dem söker avkoppling i vackra miljöer. Vill man inte åka på en renodlad yogaresa har vi ett stort utbud av hotell som erbjuder yogaklasser, framför allt på våra koncepthotell. För oss är det viktigt att alla kan hitta den yoga-upplevelse som passar just dem, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Vings yogaresor går till fyra populära och vackra destinationer vid Medelhavet, på Kanarieöarna och Kap Verde. Till de mer spektakulära resorna hör yogaresan till Mallorca, som arrangeras under hösten, där yogaklasser och avkoppling kombineras med klättring och vackra naturupplevelser. Under veckan kan deltagarna vara med i dagliga yogapass och i klättringsturer. Bor gör man på Vings populära vuxenhotell Sunprime Waterfront i Playa de Palma, strax utanför Palma.

Vill man hellre kombinera yoga med fartfylld vattensport arrangerar Ving en spännande resa till Kap Verde där man får möjlighet att kombinera en veckas yoga med kitesurfing. Bor gör man direkt på stranden med bästa möjliga läge. Varje dag inleds med 90 minuters yoga och därefter ges Kitesurfing-lektioner under ledning av danska mästaren i kitesurfing, Emely Freja.

Till ön Lefkas i Grekland arrangeras tre resor under sommaren och hösten tillsammans med erkända yogalärare. Bor gör man på hotellet Porto Galini, ett femstjärnigt hotell i klassisk grekisk stil beläget i vackra omgivningar. Hotellet har två yogashalas med vacker utsikt över havet.

På Teneriffa kan Ving erbjuda två välgörande resor till yoga-retreatet Mandala de Masca i den vackra Mascadalen. Yoga, meditation och mindfulness står på agendan och här får man en vecka med total återhämtning, inre närvaro, och personlig utveckling, natursköna vandringar och vegetariska middagar.

Vings yogaresor 2021/2022

-  Yogavecka på Lefkas, 12-19 juni 2021, med Naofall Quazzani

- Yogaretreat på Lefkas, 21-28 augusti 2021, fokus på Self Love med Livia Wanntorp

- Yogaresa till Lefkas, 25 september-2 oktober 2021, med Pernilla Cristvall

- Yoga- och klätterresa på Mallorca, 4-11 september 2021, med Johanna Nygård och Aschima

- Yoga- och Kitesurfingresa på Kap Verde, 7/8-14/15 mars 2022

- Yogaretreat på Teneriffa, 19-26 oktober 2021, Relax & Renew med Livia Wanntorp

- Retreat med yoga, meditation och mindfulness på Teneriffa, 16-23 januari 2022

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Fotograf Mats Högberg
Fotograf Mats Högberg
Ladda ned bild
Yoga- och klättringsresa på Mallorca med Ving
Yoga- och klättringsresa på Mallorca med Ving
Ladda ned bild
Fotograf Cecilia Magnusson
Fotograf Cecilia Magnusson
Ladda ned bild
Yoga- och kitesurfingresa med Ving på Kap Verde med danska mästaren i kitesurfing Emely Freja
Yoga- och kitesurfingresa med Ving på Kap Verde med danska mästaren i kitesurfing Emely Freja
Ladda ned bild
Fotograf Anna Malmberg
Fotograf Anna Malmberg
Ladda ned bild

Om

Ving AB
Ving AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är en del av Nordic Leisure Travel Group (NLTG), Nordens ledande semesterföretag som erbjuder resor, såväl klassiska paketresor som egenpaketerade resor med reguljärflyg och kryssningar från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Sunclass Airlines samt de egna koncepthotellen Sunprime Hotels och Sunwing Family Resorts samt Ocean Beach Club och vännerna Lollo & Bernie.

Följ Ving AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving AB

Ving utökar tillgängligheten av egna Lollo & Bernie-produkter genom nytt partnerskap8.4.2021 10:14:25 CEST | Pressmeddelande

Genom ett licenssamarbete med Teddykompaniet blir Vings populära maskotar Lollo & Bernie nu mer tillgängliga än någonsin tidigare. Förutom i Vings egen Lollo & Bernie-shop kommer bla pussel, kramdjur och handdukar att finnas till försäljning hos stora återförsäljare som Jollyroom, Babyland, Boozt, Adlibris, Babyland samt i utvalda leksaksbutiker. Ving planerar även för fler nya och spännande produkter på hyllorna inom kort med fler licenspartners.

Ving förlänger samarbetet med TCS Lidingöloppet6.4.2021 10:17:22 CEST | Pressmeddelande

Ving satsar stort på aktiv semester och det står nu klart att researrangören fortsätter som officiell leverantör till TCS Lidingöloppet i ytterligare tre år. Samarbetet sker på flera plan, där Ving ska hjälpa till att sprida varumärket TCS Lidingöloppet och lyfta löpning som motionsform bland annat genom att arrangera löparresor. Ving kommer även aktivt att delta som en viktig partner under Lidingöloppen.

Ving släpper sommarresorna för 202225.3.2021 10:53:36 CET | Pressmeddelande

Om drygt en månad drar Vings sommarsäsong igång, men det är inte bara årets sommarresor som finns bokningsbara. Redan nu är siktet inställt på sommaren 2022 och från och med idag går det att boka nästa års sommarresa på Ving.se till de mest populära destinationerna vid Medelhavet. Först ut är Vings egna koncepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och O.B. C by Sunwing, samt ett antal andra omtyckta hotell. Fler bokningsbara hotell släpps upp löpande framöver.

Nu vill pensionärerna ut och resa17.3.2021 14:26:08 CET | Pressmeddelande

Till nästa vinter har Ving redan nu fler inbokade resor än ett normalt år och ressuget är stort. I takt med att allt fler blir vaccinerade ökar lusten att åter upptäcka världen och många passar då på att boka sin drömresa. Och det är de äldre åldersgrupperna som sticker ut jämfört med snittet. I åldersgruppen 65 år och uppåt har bokningarna hos Ving ökat med 30 procent jämfört med i fjol, då vinterbokningarna vid samma tid låg i linje med ett ”normalt år”. Störst ökning står dock 50-64-åringarna för, där bokningarna har ökat med över 40 procent.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum