GoEuro Corp.

Vintern kommer – så kan du resa till Winterfell och 14 andra Game of Thrones destinationer på 60 timmar

Dela

Ny resplan utmanar Game of Thrones fans att resa till 15 inspelningsplatser på samma tid som det tar att se om hela serien.

Trots att den senaste säsongen av Game of Thrones lider mot sitt slut så kan nu superfans av TV-serien hålla minnet vid liv genom att resa till de städer och kungariken som använts som inspelningsplatser på samma tid som det tar att se om varenda avsnitt. Allt man behöver göra är att följa reseplanen från GoEuro, reseplattformen för jämförelse och bokningar av tåg, bussar och flyg över Europa.

Även om det inte är möjligt att göra rutten som stannar på 15 platser med drake än, så tar det enligt GoEuro 60 timmar vid användning av traditionella transportmedel och då reser man genom vackra länder så som Kroatien, Spanien och Skottland.

Med hjälp av en kombination av buss, tåg och flyg så kan resenärer som följer resplanen som har en animerad och interaktiv karta besöka större städer så som Edinburgh och Dubrovnik samt mindre städer så som Sibenki och Girona – platser som är mer kända för Game of Thrones fans som Winterfell, King’s Landing, Horn Hill och Braavos.

Många av inspelningsplatserna i resplanen förekom i den senaste säsongen, där nya och oväntade allianser skapades, fan favoriter återförenades och där bitterljuv hämnd utövades över the Iron Throne.

Det är möjligt att starta resplanen från valfri destination. På grund av ökad White Walker aktivitet i norr så kan dock, tyvärr, GoEuro bekräfta att de inte för tillfället erbjuder tjänster utanför muren (Europa).

Svårt att få nog av Game of Thrones? Läs mer om seriens inspelningsplatser som alla fans bör besöka och ta ett quiz om vilken av dem som skulle passa bäst för din nästa resa! 

 

Bilder

Länkar

Om

GoEuro Corp.GoEuro är en reseplattform som gör det möjligt för kunder att hitta och boka tåg, bussar och flyg över hela Europa. Genom att samarbeta med över 500 europeiska transportoperatörer, revolutionerar GoEuro reseplaneringsupplevelsen, ger kunderna fler valmöjligheter, genomskinlig prissättning och enklare bokning.
GoEuro gör det möjligt för resenärer att söka efter vilken plats som helst, inklusive städer, städer och byar, som visar de bästa möjliga transportkombinationerna, samtidigt som man eliminerar behovet av att besöka flera webbplatser för att planera hela resan. Med GoEuro är reseplanering enkel, flexibel och personlig.
Resan startar sitt huvudkontor i Berlin med över 250 anställda från mer än 40 olika länder. Den senaste finansieringsrundan på totalt 70 miljoner dollar, ledd av Silver Lake Kraftwerk och Kleiner Perkins Caufield & Byers, meddelades i oktober 2016.
Presskontakt:
lisa.weiertz@goeuro.com

Följ GoEuro Corp.

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från GoEuro Corp.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum