Bingolotto

Om Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

  • Bingolotto
Pressmeddelanden
58
Meny

Succé för BingoLottos Uppesittarkväll 23 december 201723.12.2017 23:52 | Pressmeddelande

Ny rekordförsäljning även i år. BingoLottos Uppesittarkväll gav mer än 42 miljoner kronor till svenskt föreningsliv! Lotta gjorde ett strålande program tillsammans med alla gäster och skänkte glädje till många vinnare. Fler än ofattbara 500 000 vinster har delats ut under kvällen, det är fler än 2000 vinster per minut under programmet. BingoLottos Uppesittarkväll är en tradition som växer sig starkare för varje år och i vartannat hushåll i Sverige har det i kväll spelats på bingolotter.

Black Ingvars, Oldsberg & bingo1.11.2017 07:30 | Pressmeddelande

Bandet är mitt uppe i sin stora höstturné med ett 30-tal spelningar över hela norden. Denna helgen spelar bandet på Trägår´n i Göteborg på fredagen och i Kristinehamn på lördagen för att sedan avsluta helgen som gästartist i TV4 Bingolotto. - Räkna med ett sprakande BingoLotto på söndag! Ingvar Oldsberg är laddad till tänderna och bjuder in Göteborgs stoltheter när det kommer till att göra hårdrocksversioner av välkända melodier – Black Ingvars. Välkommen att vinna med Ingvar under en fullspäckad direktsändning på söndag i TV4 – för mer bingo i livet! Black Ingvars har gjort sig känt genom att göra hårdrockscovers på sånger ur flera olika genrer, som barnvisor, dansbandslåtar, poplåtar, julsånger och gospel. De kom på femte plats i Melodifestivalen 1998 och ställde upp i Dansbandskampen 2009. Och kanske förklarar de bäst själva sin plats i musikhistorien: ”1756 föddes Mozart. 1995 föddes Black Ingvars. Så sammanfattar man det viktigaste som har hänt i musikhistorien.” Under åren har Bl

Oldsberg, Hellberg och Sjödin leder kändistät galaquiz19.10.2017 07:00 | Pressmeddelande

Under BingoLottos Miljonkampen riktar vi fokus mot sex av Folkspels viktiga organisationer i samhället: STROKE-Riksförbundet, Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation – BRO, Diabetesförbundet, Prostatacancerförbundet och Hjärtebarnsfonden. Helen Alfredsson och Hasse Andersson lagledare Helen Alfredsson är lagledare för idrottslaget och med sig har hon bordtennisspelaren Jörgen Persson och fotbollsspelaren Anders Svensson. På andra sidan leder Hasse Andersson Artistlaget med Markoolio och Linda Bengtzing vid sin sida. Varje lag representerar tre förbund vardera och i slutet av programmet fördelas vinstpengarna. Ingvar Oldsberg, Agneta Sjödin och Björn Hellberg Ingvar Oldsberg leder kampen mellan de tävlande lagen och till sin hjälp har han ständige kumpanen Björn Hellberg. BingoLottos spelmoment leds under kvällen av Agneta Sjödin. Jill Johnsson och Robin Bengtsson För den musikaliska underhållningen står två av våra absolut hetaste artister just nu – Jill Johnsson och Robin Bengtsson.

Oldsberg, Hellberg och Sjödin leder kändistät galaquiz18.10.2017 09:00 | Pressmeddelande

Höstens stora tv-händelse är här – BingoLottos ”Miljonkampen” söndag 22 oktober. I Miljonkampen tävlar Artistlaget mot Idrottslaget till förmån för sex av våra livsviktiga organisationer. I de tävlande lagen återfinns namnkunniga kämpar som Hasse Andersson, Markoolio och Helen Alfredsson. På scen uppträder Robin Bengtsson och Jill Johnsson. Programledare är Ingvar Oldsberg i par med Agneta Sjödin och som domare ser vi Björn Hellberg.

Donnez i Bingolotto12.10.2017 15:01 | Pressmeddelande

Sista veckan för Leif ”Loket” Olsson som vikarie i BingoLotto – och han avslutar med stil! För underhållningen står Donnez, den sprudlande dansbandsorkestern från Perstorp i Skåne. Dansbandskvartetten Donnez har ackompanjerat buggälskare runtom på landets dansbanor i sjutton år. År 2010 medverkade bandet i Dansbandskampen på SVT1 och har släppt åtta fullängdare varav den senaste, Många långa mil, utkom 2016. På söndag ställer de sig uppå Bingolottos scen och sprider sina gyllene toner rakt igenom tv-rutan. BingoLotto – Söndag 15 oktober kl. 18 i TV4.

  • 1
  • 2
  • 3
  • Sista
  • >>

Om Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

  • Bingolotto