Stångåstaden

Stångåstaden är med och utser årets vinnare i talangjakten On Stage

Dela
Stångåstaden är för första året samarbetspartner i talangtävlingen On Stage där en rad blivande stjärnor har provat lyckan. Under tre deltävlingar i Berga, Ryd och Skäggetorp har finalisterna till den stora finalen korats. Finalen äger rum på Hospitalstorget torsdagen den 23 augusti klockan 19.00 i samband med Linköpings stadsfest. Publiken på plats kommer kunna vara med och påverka vem som står som slutlig vinnare.
Bild från deltävling i Skäggetorp
Bild från deltävling i Skäggetorp

- Det finns så mycket talang i Linköping och jag är så imponerad över alla som har vågat ta chansen och delta i On Stage. För oss på Stångåstaden är det viktigt att skapa mötesplatser i våra bostadsområden. Genom att träffas och lära känna varandra skapar vi ökad trygghet, delaktighet och gemenskap, säger Heidi Berger, Marknadschef på Stångåstaden.

Publiken på plats kommer att kunna påverka resultatet i finalen genom att vara med och rösta. Det enda som behövs är en mobiltelefon. Så ta nu chansen att vara med och påverka vem som blir 2018 års stora talang i Linköping.

Talangjakten On Stage arrangeras av Sensus, Ung Puls, MTU gymnasium, Visit Linköping & Co och Stångåstaden. On Stage är öppen för alla åldrar och alla typer av scenkonst och riktar sig främst till boende i Linköping med omnejd.

Talangjakten On Stage är en av många aktiviteter som Stångåstaden är med och arrangerar i samband med Linköpings stadsfest. Läs mer om övriga aktiviteter på Stångåstadens hemsida.

https://www.stangastaden.se/omoss/engagemang/stadsfesten

För mer information, kontakta gärna:
Heidi Berger, Marknadschef Stångåstaden, telefon 072-254 30 52
Ida Lyth, PR- och kommunikationsansvarig, telefon 072-593 88 08

Kontakter

Bilder

Bild från deltävling i Skäggetorp
Bild från deltävling i Skäggetorp
Ladda ned bild

Om

Stångåstaden
Stångåstaden
Box 3300
580 03 Linköping

013-20 85 00http://www.stangastaden.se

Stångåstaden är det största bostadsbolaget i Linköping och ägs av Linköpings kommun. Vi äger och förvaltar cirka 18 000 lägenheter, 4 100 av dem är studentbostäder och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Dessutom har vi cirka 40 byggnader med kulturhistoriskt värde som förvaltas av dotterbolaget Kulturfastigheter. 

Följ Stångåstaden

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stångåstaden

Nu startar renoveringen av 250 bostäder på Flamman22.5.2024 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

I dagarna har Studentbostäder i Linköping AB skrivit avtal om att starta renoveringen av 250 bostäder på Flamman. Renoveringsavtalet tillfaller byggentreprenören BC Linköping AB som sedan tidigare är kontrakterad att bygga 187 nya studentbostäderna i studentområdet Flamman. Renoveringsarbetet startar nu till sommaren och kommer att ske i etapper och pågå parallellt med nyproduktionen fram till och med våren 2027.

Bort med överbyråkratiseringen och få i gång bostadsbyggandet20.5.2024 12:04:58 CEST | Blogginlägg

Hur kan vi effektivisera stadsbyggnadsprocessen och få igång bostadsbyggandet? Jag hade nyligen möjlighet att lyssna på Kristina Alvendal som på uppdrag av regeringen och Produktivitetskommissionen har tagit fram en expertrapport kring just detta ämne. Rapporten beskriver en problembild med bland annat överbyråkratisering. Det fina med förslagen är att de i princip skulle kunna genomföras utan att det krävs några lagändringar. Det går alltså att ändra saker nu om vi vill. Det behövs förstås även lagändringar på sikt men att omgående försöka effektivisera hela stadsbyggnadsprocessen kan bara skapa vinnare. Vi behöver ett ökat bostadsbyggande och så bra förutsättning som möjligt i dagens läge.

Visit Linköping & Co gör gästspel som krögare i Wärdshuset, Gamla Linköping7.5.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Gamla Linköping är ett välbesökt turistmål under sommaren och besökare njuter av museimiljöerna, butiker och värdesätter att det finns en variation av caféer och restauranger i området. För att tillgodose det behovet kommer Stångåstadens dotterbolag Kulturfastigheter, som äger fastigheterna i Gamla Linköping, att under sommaren samarbeta med Visit Linköping & Co som går in och driver restaurangen i Wärdshuset. Besökare välkomnas till Wärdshuset i samband med nationaldagsfirandet i Gamla Linköping den 6 juni.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye