TT Nyhetsbyrån

TT och Retriever samarbetar om pressverktyg

Dela
Pressverktyget Via TT, som funnits i snart fem år, har det senaste året fördubblat omsättningen. Nu tar Via TT ett stort kliv framåt och utökas med en ny tjänst med underlag från Retriever. Den nya tjänsten innehåller en översikt där kunderna bland annat kan se hur många och vilka publiceringar som ett pressmeddelande har genererat.
Exempelbild på Översikten
Exempelbild på Översikten

Via TT fortsätter att växa kraftigt på marknaden och med hjälp av Retriever erbjuds kunderna nu också uppföljning av ett pressmeddelandes genomslag.

Det unika med Via TT är att kundens pressmeddelanden bland annat distribueras via TT Nyhetsbyråns kanaler rakt in i de redaktionella system som Sveriges medieföretag använder. Genom feedback från ett stort antal kunder har Via TT nu utvecklats ytterligare. En avancerad översikt har tagits fram som ska underlätta för användaren att nå ut med och följa upp sina nyheter.

- Vi fortsätter att satsa på marknadens bästa tjänst och därför investerar vi nu i en uppgradering av Via TT, säger Jonas Eriksson, vd och chefredaktör för TT Nyhetsbyrån.

- Det är kul att kunna göra något ihop med TT Nyhetsbyrån. Det här ger också företag och organisationer som inte redan är våra kunder en inblick i vad vi har att erbjuda, säger Niklas Thelning, Country Manager Sweden, Retriever.

Detta finns att tillgå i den nya översikten:
    •    Se genomslaget i medierna - hur varje pressrelease har presterat 

    •    Direkt återkoppling på kvaliteten i ditt innehåll

    •    Tillgång till TT:s bildbank med miljontals bilder och infografik

    •    Smakprov ur TT:s nyheter och kalender För frågor kontakta:


Jonas Eriksson, vd och chefredaktör, TT Nyhetsbyrån

jonas.eriksson@tt.se, +46 70 697 62 35

Niklas Thelning
, Country Manager Sweden, Retriever
niklas.thelning@retriever.se, +46 735 153 234

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Exempelbild på Översikten
Exempelbild på Översikten
Ladda ned bild
Logotyp Retriever
Logotyp Retriever
Ladda ned bild
Logotyp TT Nyhetsbyrån
Logotyp TT Nyhetsbyrån
Ladda ned bild

Länkar

Om

TT Nyhetsbyrån
TT Nyhetsbyrån
Katarinavägen 15
105 12 Stockholm

08 692 26 00http://www.tt.se

TT Nyhetsbyrån erbjuder Nordens största utbud av bilder, videor, grafik och nyhetsmaterial. Vi hjälper marknadsavdelningar, myndigheter och mediekoncerner med innehåll. Som nationell nyhetsbyrå spelar TT också en central roll i många organisationers nödvändiga omvärldsbevakning. Sedan snart ett sekel bygger vi affärer och skapar trovärdighet som oberoende aktör i Mediesverige.

Följ TT Nyhetsbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från TT Nyhetsbyrån

TT lanserar bildtjänst med AI9.6.2022 13:04:04 CEST | Pressmeddelande

TT Nyhetsbyrån hanterar dagligen tusentals bilder och har Nordens största bildbank. Med den erfarenheten i ryggen lanserar TT nu Mediebanken, ett digitalt arkiv för bilder och rörligt material. Mediebanken gör det möjligt för både små och stora verksamheter, även utanför mediesfären, att samla, lagra och hantera olika typer av mediematerial – framför allt bilder och videor. I och med lanseringen öppnas en dörr till ett användarvänligt arbetsflöde via webben för allt från ansiktsigenkänning med AI till beskärning och publicering.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye