BranäsgruppenBranäsgruppen

Branäs stänger för säsongen

Dela
På söndag, 5 april, stänger Branäs för säsongen. Beslutet är en följd av Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid-19.

– Det är jättetråkigt såklart, framförallt för alla våra gäster som hade planerat en härlig skidsemester med nära och kära. Men i dessa tider får man inse att det finns viktigare saker i livet än skidåkning, säger Anders Kjällström, vd för Branäsgruppen.

Säsongen på skidanläggningen i norra Värmland skulle egentligen pågått fram till 14 april – med påskfirande som final. Nu avslutas säsongen redan nu för att motverka spridningen av coronaviruset.

– Vi har följt Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer redan från start och det fortsätter vi med. Vi har tidigare vidtagit en hel del förebyggande åtgärder, men vi var hela tiden förberedda på att det skulle kunna sluta så här. Nu är vår prioritering att informera våra gäster som har bokningar hos oss.

Skidbranschen har, liksom många andra branscher, tagit en hård smäll på grund av coronaviruset, men Anders Kjällström ser ändå positivt på situationen och framtiden. Han ser redan nu fram emot nästa säsong och nyheterna som väntar på gästerna i Branäs.

– Jag är säker på att vi kommer att komma ur detta starka inför nästa säsong. Till säsongsstarten planerar vi bland annat att ha två nya släpliftar klara som tillsammans kommer att binda ihop hela anläggningen på ett ännu bättre sätt. Det är sådana saker vi ser fram emot nu.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054-13 26 00

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs och Kungsberget.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye