Interflora

Interflora expanderar med förvärv av Chokladogram

Dela
I början av april förvärvade Interflora varumärket och e-handeln Chokladogram.se. Choklad som gåva via direktleverans är ett naturligt komplement till Interfloras produktutbud som idag främst består av blommor som gåva, så kallat Blommogram.
Interflora förvärvar Chokladogram.se
Interflora förvärvar Chokladogram.se

Chokladogram kommer drivas som ett eget varumärke, men i Interfloras regi från kontoret i Alvik och även figurera som en undersida till interflora.se. Förvärvet är en del av Interfloras målsättning att expandera och ta ytterligare marknadsandelar inom gåvosegmentet.


– Det här känns spännande. Vi ser en ökad efterfrågan på den här typen av tjänst då människor vill visa glädje och omtanke genom att skicka personliga hälsningar. Chokladogram blir därför ett naturligt komplement till vårt gåvosortiment av blommor där båda tjänsterna handlar om att förmedla känslor, säger Nina Lindvall, vd på Interflora.


Chokladogram.se har varit en framgångsrik e-handel sedan 2004, där kunderna erbjuds att skicka högklassig choklad av välkända märken som gåva. Varje Chokladogram skickas tillsammans med en personlig hälsning.


– Genom Chokladogram.se breddar vi prisbilden och hoppas nå en ännu bredare målgrupp än vad vi gör idag med Blommogram, säger Frida Lönnqvist, Ekonomi- och Affärsutvecklingschef på Interflora.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Interflora förvärvar Chokladogram.se
Interflora förvärvar Chokladogram.se
Ladda ned bild
Nina Lindvall, vd på Interflora
Nina Lindvall, vd på Interflora
Ladda ned bild

Dokument

Länkar

Om

Interflora
Interflora
Gustavslundsvägen 18
167 51 Bromma

08-6344400https://www.interflora.se/

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljs Blommogram genom interflora.se och cirka 550 fristående blomsterbutiker.

Följ Interflora

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Interflora

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye