We Fight Covid

Nu kan du köpa lunch åt den kämpande sjukvårdspersonalen

Dela
Serviceföretaget Enjoy Meals har skapat ett initiativ där privatpersoner kan köpa färdiga luncher och snacks åt sjukvårdspersonal både på sjukhus och äldreomsorgen. Nu får de stöd av det ideella initiativet WeFightCovid för att kunna leverera ännu fler luncher åt sjukvårdspersonal.

- Sjukvårdspersonalen kämpar verkligen i frontlinjen i denna kris och vi vill hjälpa till på de sätt vi kan och genom samarbetet med WeFightCovid kommer vi kunna dela ut ytterligare 1500 luncher. Vi hoppas att vårt initiativ kan bidra med lite energi till sjukvårdspersonalen och samtidigt skapa möjlighet för privatpersoner att bidra. Genom initiativet kan vi också bidra till att skapa mer verksamhet för våra leverantörer som precis som så många företag har det tufft just nu, säger Malin Kendle, VD Enjoy Meals 

 - Vårt initiativ handlar om att underlätta på de sätt vi kan för den hårt arbetande vårdpersonalen. Hittills har vi genom samarbete med olika mat-företag kunnat bidra med 10000 antal luncher till vårdpersonal och tillsammans med Enjoy Meals kan vi nu bidra med 1500 till. Det är genom företag som Enjoy Meals som vi kan göra insatser som gör den där lilla skillnaden för vårdpersonalen, säger Lilia Källström på WeFightCovid 

Enjoy Meals kommer leverera luncher, snacks och dryck till sina kylar som är utplacerade inom vården. Kylarna placeras i personalrummen hos vårdgivare som har högre arbetsbelastning i och med Corona-pandemin. Just nu har Enjoy 18 kylar ute på plats. Enjoy har hittills delat ut cirka 5000 luncher och tillsammans med WeFightCovid kommer de kunna dela ut ytterligare 300 luncher i veckan under 5 veckor. 

För att bidra kan du antingen köpa ett lunchpaket bestående av matlåda, frukt och dryck för 75kr eller ett fikapaket för 25 kr. Donationen görs via swish till 1230289454.

Om WeFightCovid

WeFightCovid är ett ideellt initiativ som mobiliserar privatpersoner, organisationer och företag för att slåss mot coronaviruset. WeFightCovid.org 

Om Enjoy Meals 

Enjoy är ett at-work koncept med fokus på att leverera hälsosamma och hållbara måltider och snacks till i första hand arbetsplatser. Vi erbjuder unika menyer, personlig service och ekologiska produkter som du aldrig upplevt förut.

Kontakter

För frågor:
André Frisk
+46 73 077 8984

Bilder

Om

We Fight Covid
We Fight Covid
Sveavägen 98,
113 50 Stockholm

https://wefightcovid.org/

Följ We Fight Covid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från We Fight Covid

WeFightCovid faciliterar order av en miljon munskydd till Attendo8.5.2020 10:46:58 CEST | Pressmeddelande

Bristen på skyddsmaterial inom vården är fortsatt stor på många håll och svårigheterna att säkra kvalitetsprodukter växer. Den enorma globala efterfrågan, i kombination med ökade exportrestriktioner, skapar en svårnavigerad och ständigt föränderlig marknad för skyddsutrustning. Det ideella initiativet WeFightCovid jobbar kontinuerligt med att hitta nya vägar att säkra skyddsmaterial från bland annat Kina, och har i dagarna lyckats facilitera en order åt vårdkoncernen Attendo bestående av en miljon munskydd.

Initiativ för gratis fordon till vårdpersonal växer – får ytterligare över 225 bilar och motorcyklar22.4.2020 11:46:19 CEST | Pressmeddelande

WeFightCovids initiativ med gratis bilar och motorcyklar till vårdpersonal växer och nu ansluter Volvo Cars och BMW Group med ytterligare 225 fordon. Efterfrågan är stor och den senaste veckan har över 200 bilar och ett antal motorcyklar lånats ut runt om i landet. I samarbete med Volvo Cars, BMW Group, Yamaha Motor, Hertz, OKQ8, Sixt och Volvo Car Mobility M finns det nu 425 fordon till förfogande för vårdpersonal, med mål att ytterligare skala upp så länge behovet finns.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye