BranäsgruppenBranäsgruppen

Branäs förlänger öppettiderna för en trygg jul

Dela
Vad sägs om skidåkning redan klockan 8.00 på julafton? Branäs förlänger de ordinarie öppettiderna, 9.00-19.00, över jul och nyår och öppnar flera backar en timme tidigare för att på så sätt göra det enklare för gästerna att hålla avstånd.

– Vi har redan några av branschens mest generösa öppettider och det finns gott om tid för gästerna att sprida ut skidåkningen. De kan välja att åka under tider när det är mindre folk i backen och en timmes längre öppettider tror vi kan hjälpa gästerna ytterligare med detta, säger Anders Kjällström, vd för Branäsgruppen.

De nya öppettiderna, där Branäs öppnar backar som har belysning redan 8.00, gäller till att börja med under jul och nyår, 24 december – 2 januari. 

– Vi vill att alla ska känna sig trygga när de är hos oss i vinter och vi har gjort allt vi kan för att anpassa anläggningen efter rådande situation. Jul- och nyårsveckorna är som vanligt populära och de nya öppettiderna är en av många åtgärder som vidtagits på plats.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054-13 26 00

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs och Kungsberget.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye