UMO.se

Sexnoveller är UMO:s julklapp till unga!

Dela
Torsdag 17 december klockan 10 blir det paketöppning i sociala medier när UMO presenterar elva nya sexnoveller. Novellerna har kommit in genom en tävling där unga själva har skrivit och skickat in sina bidrag. Åtta av novellerna är också inspelade och går att lyssna på som podd. Sexnoveller är bland det mest lästa och lyssnade på UMO.se. Kanske blir de ännu populärare nu när vi ska hålla fysisk distans till andra.

Eftersom vi ska undvika att umgås med andra den här julledigheten kanske det istället blir mer tid till att utforska sig själv och sin kropp. Att onanera är för många en viktig del av att upptäcka sin sexualitet och vad man tycker är skönt. Jag hoppas att de nya sexnovellerna kan inspirera unga i det, säger Idji Maciel, redaktör på UMO.

Novellerna som har valts ut skildrar sex, samtycke, sexuell läggning, kärlek och romantik. De har valts ut av en jury bestående av unga och redaktörer från UMO. Juryn har framförallt valt bidrag som är välskrivna och som de tror kan vara upphetsande.

UMO har i uppdrag att stärka unga, bland annat i sin sexualitet. Många unga är nyfikna på sex och väldigt många söker om det på nätet. Det är vanligt att stöta på porr. Många som skriver till UMO beskriver att de inte känner igen sig och är inte bekväma med porren de hittar. Då kan sexnoveller vara ett alternativ.

Redan i dag finns sexnoveller på UMO.se och de tillhör det mest uppskattade innehållet på webbplatsen. Sidorna med sexnoveller har visats över 1,6 miljoner gånger det senaste året.

De nya novellerna publiceras på torsdag 17 december, men redan nu kan du som journalist förhandsläsa och lyssna på tre av vinnarna genom att följa länkarna:


Vi vill be dig att inte sprida dem före 17 december.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

UMO.se
UMO.se
Hornsgatan 20
118 82 Stockholm

https://www.umo.se/

UMO.se är en webbplats för unga mellan 13 och 25 år om hälsa, sex och relationer. UMO.se lanserades 2008 och har i dag runt 900.000 besök i månaden. På UMO.se kan unga få svar på sina frågor om tobak, alkohol, sex, kroppen, hur man skyddar sig mot könssjukdomar, psykisk hälsa och mycket mer. UMO.se är en trygg plats där unga får pålitliga svar. Allt innehåll är faktagranskat och kvalitetssäkrat i flera led och sajten är fri från reklam. UMO.se drivs av Inera på uppdrag av alla Sveriges regioner.

Följ UMO.se

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från UMO.se

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye