Interflora

Interflora rekryterar CTO

Dela
Interflora AB stärker ledningsgruppen ytterligare och anställer Markus Duvell som CTO. Han har bred erfarenhet av digital affärsutveckling och förändringsarbete, närmast från H&M där han var med och drev den agila transformationen av Business Tech. Han har även tidigare varit partner och konsult på Xlent samt verksamhetsarkitekt på Tele2.

Markus kommer att driva den digitala utvecklingen och innovationen av Interfloras affär. Han kommer även att ansvara för att utveckla och säkra IT-arkitekturen för att möjliggöra bolagets expansiva tillväxtplaner.

– Det här är verkligen en drömrekrytering för Interflora och en viktig pusselbit för att kunna hålla fokus på våra höga tillväxtmål och det tempo vi har i den digitala utvecklingen. Med Markus driv och breda kompetens från förändringsarbete kommer han att spela en viktig roll i att, tillsammans med ledningsgruppen, förverkliga bolagets expansiva planer säger Nina Lindvall, vd på Interflora.

Det här är den andra strategiska rekryteringen till ledningsgruppen efter bolagets första hållbarhetschef för drygt ett år sedan.

– Jag hade förmånen att arbeta med Interflora som konsult för ett par år sedan och fick då god insyn i den stora potential företaget har i sin affär. Jag ser mycket fram emot att få vara med att driva den fortsatta digitala utveckling, säger Markus Duvell.

Markus börjar hos Interflora den 24 maj.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Interflora
Interflora
Gustavslundsvägen 18
167 51 Bromma

08-6344400https://www.interflora.se/

Om Interflora AB

Interflora i Sverige grundades 1923 av sex blomsterhandlare. Kärnverksamheten består idag av försäljning av Blommogram och gåvor via interflora.se. Interflora AB är marknadsledande i Sverige inom blomsterbud och Blommogram som säljs och utförs av cirka 550 anslutna butiker av vilka drygt 130 är Interflora-profilerade. Företaget driver även Chokladogram och Skicka Presenter. Kontoret finns i Alvik i Stockholm och där arbetar cirka 50 anställda.

Läs mer på www.interflora.se

Följ Interflora

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Interflora

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye