Interflora

Interflora lanserar exklusivt sortiment

Dela
Interflora fortsätter att utveckla sin affär och erbjudande och lanserar nu ett helt nytt sortiment med lyxig blomsterdesign framtagen och handplockad av landets mästerflorister. Först ut är Floristkompaniets Johan Munter.
Mästerflorist Johan Munter
Mästerflorist Johan Munter

För interflora innebär lanseringen en breddning av sortiment online och ett erbjudande som ska möta den kund som söker det exklusiva, det utvalda och det unika. Med den nya lyxkategorin vill Interflora rikta ännu mer ljus mot det floristiska hantverket och kreativiteten som finns i nätverket av anslutna butiker.

– Med denna kategori vill vi visa på det mästerliga hantverkets skapande, ge våra mästerflorister samma status som konstnärer och kockar och kunna erbjuda våra kunder ett lyxigare alternativ. Det finns så oändligt mycket talang inom vår bransch och det känns så roligt att äntligen få visa och lyfta fram det även i vår onlinebutik. Vi ser också en stor efterfrågan på mer unika och exklusiva produkter, säger Nina Lindvall, vd på Interflora.

Det nya sortimentet av buketter och dekorationer skapas av sex mästerflorister som handplockats av Interflora. Gemensamt för dem är att de vunnit tävlingstitlar och utmärkelser eller gjort avtryck i blomstervärlden med sin kreativitet och skicklighet. Alla utvalda mästerflorister innehar titeln under ett helt år, men var och en kommer att ha en specifik period på interflora.se då just deras produkter är aktuella.

– Jag är så glad och stolt att jag fått förtroendet att ta fram det första, mer exklusiva sortimentet för Interflora. En kategori där blomsterdesign och hantverk verkligen får stå i fokus, säger Johan Munter som är först ut som mästerflorist för Interflora.  

Buketter och dekorationer kommer att säljas online och produceras och levereras av mästerflorister på utvalda orter i landet. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Mästerflorist Johan Munter
Mästerflorist Johan Munter
Ladda ned bild
Mästerflorist Johan Munter
Mästerflorist Johan Munter
Ladda ned bild
Bordsdekoration
Bordsdekoration
Ladda ned bild
Riddarsporrebukett
Riddarsporrebukett
Ladda ned bild
Rosbukett
Rosbukett
Ladda ned bild
Pionbukett
Pionbukett
Ladda ned bild
Johan Munter
Johan Munter
Ladda ned bild

Länkar

Om

Interflora
Interflora
Gustavslundsvägen 18
167 51 Bromma

08-6344400https://www.interflora.se/

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljs Blommogram genom interflora.se och cirka 550 fristående blomsterbutiker

Följ Interflora

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Interflora

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye