Bookmark Förlag

Peter Jöback släpper självbiografi

Dela
Artisten, sångaren och skådespelaren Peter Jöback var i somras aktuell som sommarvärd i P1. Nu skriver han sin självbiografi ATT BÄRA SIG SJÄLV. Boken släpps senare i höst på Bookmark förlag.

För första gången berättar Peter Jöback öppet hela sin historia om hur han lyckades bli en av Sveriges största artister, trots ett bagage av familjehemligheter, skuldkänslor och skam. Det är en självbiografi om att komma till insikt och försoning men också en lustfylld kärleksförklaring till livet med musiken.

”Peter Jöback är en av det svenska folkets mest folkkära artister”, säger Ebba Barrett Bandh, litterär chef på Bookmark förlag. ”Han har tjänat scenen i snart fyra decennier och hans framgång når långt utanför Sveriges gränser. Samtidigt har han gjort en spektakulär livsresa vid sidan av karriären som kommer att innebära stor inspiration och tröst för många läsare. Som förlag är vi mycket stolta över att få ge ut denna viktiga självbiografi.”

Peter Jöback gästar ikväll Tildes talkshow på TV4, ger ut ny musik och kommer i oktober att vara en av deltagarna i underhållningsprogrammet Så mycket bättre.

För intervjuförfrågningar, kontakta:
Rebecca Foss, Bindefeld AB
rebecca.foss@bindefeldab.se, 070-768 13 97

För information om boken, kontakta:
Frida Påhlsson, Bookmark Förlag
frida.pahlsson@bookmarkforlag.se, 073-920 76 19

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Att bära sig själv
Att bära sig själv
Ladda ned bild
Peter Jöback, foto Leon Le.
Peter Jöback, foto Leon Le.
Ladda ned bild

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

 

Med hängivenhet till våra författare och engagemang för varje titel har Bookmark Förlag etablerat sig som ett av Sveriges ledande bokförlag. Vår ambition är att ge ut verkligt starka och unika titlar inom allt från skön- och facklitteratur till barnböcker.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye