KESO® Frukt & bär – nytt smakrikt mellanmål från KESO® Cottage Cheese
Nya KESO® Frukt & bär är ett naturligt proteinrikt mellanmål med låg sötma. I botten finns ett lager frukt eller bär som toppas med laktosfri cottage cheese – allt i samma bägare. Smak och färg är naturlig och sötman kommer från enbart frukt eller bär och juice. Eftersom produkten består av två lager kan du själv bestämma hur du ska äta den och hur mycket smak du vill ha. Rör om helt, blanda lite i taget eller ät som den är. KESO® Frukt & bär passar perfekt för att fylla på med energi vid mellanmålet, träningen eller på utflykten.
"Många konsumenter saknar ett bra utbud av hälsosammare mellanmål som inte innehåller för mycket tillsatser, men som samtidigt inte kompromissar med god smak. Därför är vi väldigt glada över att nu lansera KESO® Frukt & bär som är ett nyttigt mellanmål fyllt med både naturlig smak och protein", säger Magdalena Falk, Brand Manager, Arla Foods.
Nya KESO® Frukt & bär kommer i två varianter – jordgubb samt äpple & kanel. Produkten innehåller 17g protein per förpackning och 1,3% fett.
KESO® Frukt & bär jordgubb samt äpple & kanel finns i butik från vecka 7, 2022.
Kontakter
Magdalena Falk, Brand Manager, Arla Foods
E-mail: magdalena.falk@arlafoods.com
Bilder
Om
Arla – böndernas eget mejeri
Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 000 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Arla Sverige är hem åt klassiska varumärken som Arla Ko, Bregott, KESO® och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden med försäljning i 146 länder. Arlas elva mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.
Följ Arla
Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.
Senaste pressmeddelandena från Arla
Klimatvinster när Arla Falkenberg blir fossilfritt16.1.2025 06:00:00 CET | Pressmeddelande
Arlas KESO©-mejeri i Falkenberg är nu helt fossilfritt. Samtidigt slimmar anläggningen sin energianvändning och minskar sitt koldioxidutsläpp med cirka 3 000 ton per år. – Det är en viktig milstolpe för oss, säger mejerichef Christian Svensson.
Starbucks® lanserar ny proteindryck med kaffe9.1.2025 09:00:00 CET | Pressmeddelande
Starbucks® fortsätter att utveckla sitt Ready-to-Drink-sortiment med en spännande nyhet: Starbucks® Protein Drink with coffee. Detta är den första proteinrika drycken i Ready-to-Drink-serien som lanseras i Sverige och finns tillgänglig i tre smakrika varianter från och med den 10 februari 2025. Skidåkare i Duved, Sälen, Vemdalen och Åre har chansen att provsmaka redan från den 20 januari.
Mjölkpriset till bönderna oförändrat i januari31.12.2024 13:00:00 CET | Pressmeddelande
Efter åtta höjningar på raken lämnar Arla mjölkpriset till bönderna oförändrat i januari, både för konventionell och ekologisk mjölk. De svenska Arlabönderna får dock några ören extra på priset – tack vare en valuteffekt.
Efter TikTok-boomen – rekordår för KESO©-fabriken17.12.2024 06:00:00 CET | Pressmeddelande
Efterfrågan på KESO© och cottage cheese är större än någonsin, såväl nationellt som globalt. Och mejeriet i Falkenberg, som förser både Sverige och stora delar av Europa med cottage cheese, har svarat upp. Redan i november slog anläggningen sitt tidigare produktionsrekord från 2021, när man passerade 21 000 ton cottage cheese.
Arla Vimmerby nu 30 procent mer energieffektivt13.12.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande
Lagom till Arlas 20-årsjubileum i Vimmerby är mjölkpulverfabriken nu 30 procent mer energieffektiv. Det är resultatet av ett nära samarbete med energipartnern Adven som inleddes 2021, som även gjort anläggningen helt fossilfri. Efter flera genomförda projekt skördar det bondeägda företaget nu frukten i form av minskade kostnader och sänkta koldioxidutsläpp.
I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.
Besök vårt pressrum