Moment Group

Wallmans angör Göteborg

Dela
Wallmans har i 30 år varit en självklar nöjesdestination i Stockholm. Genom åren har några av våra mest folkkära artister inlett sina karriärer på Wallmans scen. Nu kommer äntligen Wallmans Dinnerparty till Göteborg och Kungsportshuset. En färgsprakande dans- och showupplevelse som göteborgarna äntligen får chansen att njuta av på hemmaplan
Wallmans Dinner Party - Kungsportshuset
Wallmans Dinner Party - Kungsportshuset

Hasse Wallman grundade Wallmans i Stockholm för 30 år sedan med ambitionen att skapa en unik nöjesscen. Sedan dess har Wallmans intagit både Oslo och Köpenhamn och nu har det äntligen blivit Göteborgs tur. Det klassiska Kungsportshuset vid Kungsportsplatsen i centrala Göteborg har totalrenoverats och kommer bli skådeplats för Wallmans Dinnerparty. 

Kungsportshuset är ett av Göteborgs mest anrika nöjeshus. Här har folk dansat och umgåtts i årtionden. Den stora renoveringen som genomfördes för en tid sedan har verkligen lyft hela byggnaden. Wallmans Dinnerparty passar lokalen som handen i handsken, så det här är något vi verkligen ser fram emot, säger Mikael Nilsson, tf vd för Immersive Venues som bland annat driver Kungsportshuset. 

Det magiska och unika med en kväll på Wallmans är att artisterna i ena sekunden levererar ett shownummer av allra högsta klass och i nästa sekund står bredvid gästens bord, redo att med värme servera just sitt sällskap. Genom åren har Wallmans varit en artistskola för några utav våra mest folkkära artister. Martin Stenmarck, David Lindgren, Shirley Clamp och Linda Bengtzing är bara några som inlett sina artistkarriärer på just Wallmans. 

Wallmans Dinnerparty har premiär den 18 mars i Kungsportshuset, Göteborg och spelas fram tom den 28 maj 2022.

För mer information och biljetter: https://showtic.se/wallmans-dinnerparty  samt https://kungportshuset.se

Presskontakt:
Filip Jarl, Micael Bindefeld AB
filip.jarl@bindefeldab.se
070 – 736 08 00

Elin Olsson, Micael Bindefeld AB
elin.olsson@bindefeldab.se
070 – 769 92 28

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Moment Group
Moment Group
Trädgårdsgatan 2
411 08 Göteborg

070-181 59 71http://www.momentgroup.com/

Moment Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien med en palett av starka varumärken. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm, Main Market, och omsätter knappt en miljard kronor. I de olika verksamheterna inom Moment Group skapas upplevelser för fler än 2 miljoner gäster varje år och verksamheterna inom Moment Group bedrivs i tre affärsområden med arenor och kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Falkenberg.

Inom Moment Group återfinns följande bolag och varumärken: 2Entertain, Ballbreaker, Bermuda Deck Shuffle Club, China Teatern, Cirkusbygningen, Golden Hits, Hamburger Börs, Hansen, Intiman, Kungsportshuset, Lisebergsteatern, Minnesota Communication, Oscarsteatern, Showtic.se, Slice and serve, STAR Bowling, Tickster, Vallarnas friluftsteater, Wagners Bistro, Wallmans, Wallmans Group

 

Följ Moment Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moment Group

STAR Bowling växer med ny spännande aktivitet och mer konferensmöjligheter29.8.2023 14:04:02 CEST | Pressmeddelande

S T A R B O W L I N G – P A R T O F M O M E N T G R O U P STAR Bowling är en väletablerad och omtyckt aktivitetsarena i centrala Göteborg med ambition att ständigt utvecklas och erbjuda sina gäster både nytt och spännande. Nu lanserar man The Challenge – ett äventyr som består av tio spännande actionrum där målet är att i lag samla så mycket poäng som möjligt för att vinna över kollegor, vänner eller familj. Men inte nog med det – samtidigt adderar man till ett tredje konferensrum och därtill en ny lounge för fika och häng under konferenspauserna.

Rapporten för Q2: Fokus både på utveckling och konsolidering19.7.2023 10:00:00 CEST | Pressmeddelande

VD HAR ORDET Vi summerar andra kvartalet som påverkats av det fina vädret och en vikande konjunktur med ökade omkostnader. Samtidigt är det glädjande att konstatera att de av våra verksamheter som riktar sig till företag fortsatt ser en stark efterfrågan. Under kvartalet har vi fortsatt med våra tillväxtspår och två nya koncept har lämnat ritbordet för att till hösten ha premiär i Malmö i form av SLICE och BERMUDA DECK SHUFFLE CLUB. Parallellt har vi fortsatt fokusera på att konsolidera våra verksamheter och stärka vår balansräkning genom att bland annat amortera superlånefaciliteten, det lån som togs upp i samband med finansieringslösningen som slöts under pandemin.

Tidernas största hits från boyband-eran får nytt liv i showen “A show larger than life”17.5.2023 10:40:01 CEST | Pressmeddelande

I höst är det premiär för den storslagna showen A show larger than life, som tar avstamp i några utav tidernas största boybands. Det blir en kavalkad av oförglömliga hits från legendariska musikgrupper som Backstreet Boys, New Kids on The Block, Take That och Westlife, men i ett uppskruvat och förhöjt framförande. A show larger than life har premiär på Nya Hamburger Börs i Stockholm den 21 september 2023.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum