Fastigo - Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation

Fastigo tar plats i styrelsen för Diversity Charter Sweden

Dela
Fastigo har genom Kicki Lilliedrake invalts i styrelsen för Diversity Charter Sweden, den svenska delen av en europeisk plattform för mångfald och inkludering i arbetslivet.
Kicki Lilliedrake, kommunikationschef Fastigo
Kicki Lilliedrake, kommunikationschef Fastigo

Fastigo är tillsammans med ett 100-tal svenska företag, institutioner och organisationer medlemmar i Diversity Charter Sweden sedan 2020. Bland medlemmarna som sammanlagt har nästan en halv miljon anställda, återfinns bland andra Volvo Cars, Vattenfall, Ikea och AFRY.

– Mångfald och inkludering handlar om affärsnytta, därför är vi medlemmar i Diversity Charter. Det är rent slöseri att inte tillvarata alla resurser i form av kompetens som finns därute. En mängd studier gör gällande att diversifierade arbetsplatser leder till ökad innovationskraft och lönsamhet, vilken modern ledare vill inte ha det, säger Johan Mann som är vd på Fastigo.

Diversity Charter är sedan 2010 en del av EU-kommissionen, och i hela Europa finns 12 000 medlemmar med över 16 miljoner anställda. Medlemmarna arbetar aktivt inom området mångfald och inkludering i sina företag och i arbetslivet.

– Vårt fokus är förstås fastighetsbranschen, där Fastigo vill fungera som en plattform, inspiratör och facilitator för alla de fantastiska mångfald- och inkluderingsinitiativ som pågår i branschen, säger Kicki Lilliedrake som är kommunikationschef på Fastigo.

Genom Fastigos plats i styrelsen kommer medlemsföretagen i Fastigo indirekt att vara en del av det absolut starkaste nätverket inom området mångfald och inkludering i Europa, och med det inspiration, nätverk och det senaste inom forskning och erfarenheter inom området. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Kicki Lilliedrake, kommunikationschef Fastigo
Kicki Lilliedrake, kommunikationschef Fastigo
Ladda ned bild

Om

Fastigo - Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation
Fastigo - Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation
Sveavägen 31
Stockholm

08-676 69 00http://www.fastigo.se

Fastigo är fastighetsbranschens ledande arbetsgivarorganisation. Vi organiserar drygt 1 000 medlemmar med  23 000 anställda över hela Sverige. Fastigo erbjuder bland annat skräddarsydda avtal, rådgivning och lönestatistik för branschen.

Följ Fastigo - Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Fastigo - Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation

Fortsatt nöjda medarbetare på Fastigo14.11.2022 16:41:10 CET | Pressmeddelande

Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation Fastigo blir för andra året i rad Great Place to Work-certifierade. –Vi är väldigt stolta över vår certifiering. Våra medarbetares upplevelse av oss som arbetsgivare och vår arbetsplats är en central fråga för oss. Trivs vi som jobbar på Fastigo får vi en enorm kraft för att ge våra medlemmar och kunder en förstklassig service i arbetsgivarfrågor och HR-frågor, säger Johan Mann, vd på Fastigo.