Interflora

Interflora lanserar ny e-handel - ska bli Sveriges ledande present- och gåvobutik online

Dela
Interflora utökar sitt erbjudande och lanserar en helt ny e-handel och tjänst för försäljning av presenter online, under det fristående varumärket Skicka Presenter.

E-handeln erbjuder ett noga utvalt sortiment av gåvor och presenter för alla tillfällen, med möjlighet att filtrera utifrån kategori, mottagare och tillfälle.  

–       Vår vision är att vara Sveriges främsta gåvoförmedlare online och Skicka Presenter blir ett viktigt komplement för att uppnå det målet. Syftet med Skicka Presenter är att möta kundens behov med det vi inte kan erbjuda genom Interflora.se och vårt butiksnätverk. Vi vill kunna ta hand om kundens alla behov när det kommer till gåvor, oavsett om det är blommor, smycken eller anpassade presentboxar, säger Nina Lindvall, vd på Interflora. 

I alla kundundersökningar Interflora låtit göra senaste åren är ett utökat utbud av presenter det som konsumenterna tydligast efterfrågar och Skicka Presenter blir därför ett viktigt komplement till kärnaffären Blommogram.

Skicka Presenter erbjuder ett brett sortiment av smycken, babyprodukter, delikatesser och inredningsdetaljer från välkända varumärken. I sortimentet finns även handplockade presentboxar för både privat- och företagskunder.  

–      Vi har snart 100 års erfarenhet av att leverera gåvor för livets alla tillfällen genom Blommogram, därför är jag nu så stolt att vi äntligen kan erbjuda kunden ett ännu bredare sortiment. Det här är också ett viktigt steg för oss för att fortsätta leverera på vårt uppdrag som Sveriges främsta känsloförmedlare, säger Nina Lindvall. 

Försäljning sker via Skickapresenter.se och leverans sker från eget e-handelslager i Bromma. Gåvorna skickas med Postnord inom Sverige och når kunden inom 2-3 dagar. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Skicka Presenter
Skicka Presenter
Ladda ned bild
Skicka Presenter
Skicka Presenter
Ladda ned bild

Dokument

Länkar

Om

Interflora
Interflora
Gustavslundsvägen 18
167 51 Bromma

08-6344400https://www.interflora.se/

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljs Blommogram genom interflora.se och cirka 550 fristående blomsterbutiker

Följ Interflora

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Interflora

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye