Nobina Care

Ny Operativ Chef till Samtrans

Dela
Beatrice Hübinette anställs som ny operativ chef (COO) på Samtrans. Beatrice kommer närmast från Coor där hon haft en roll som kontraktschef med ansvar för operativ verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö med ca 150 anställda.
Beatrice Hübinette blir ny operativ chef (COO) på Samtrans.
Beatrice Hübinette blir ny operativ chef (COO) på Samtrans.

Som operativ chef på Samtrans får Beatrice ett helhetsansvar för samtliga operativa avdelningar, vilket innefattar Kundtjänst, Trafikledning, Planering, Kvalitet och Partnerskap.

-  Så länge jag kan minnas har jag brunnit för inkludering. Det känns därför kul och inspirerande att få bli en del av Samtrans. Jag ser fram emot att lära känna verksamheten och få fortsätta arbetet med att utveckla verksamheten ytterligare tillsammans med våra åkare, förare och personal på kontoret, säger Beatrice Hübinette.

-  I Beatrice får vi en engagerad och driven ledare som är van vid att leda i förändring och utveckling. Beatrice kommer att bidra med ett tydligt och involverande ledarskap som är viktigt när vi fortsätter att utveckla Samtrans framöver. Jag ser mycket fram emot att få arbeta tillsammans med Beatrice och inkludera Beatrice i Ledningsgruppens arbete framöver, säger Tomas Hansson, VD på Samtrans Omsorgsresor och Nobina Care. 

Beatrice Hübinette tillträder sitt nya uppdrag den 1 november och ingår i Samtrans Ledningsgrupp.

Nyckelord

Kontakter

Lisa YdlingerPress- och kommunikationsansvarig på Samtrans

Tel:08-52250045

Bilder

Beatrice Hübinette blir ny operativ chef (COO) på Samtrans.
Beatrice Hübinette blir ny operativ chef (COO) på Samtrans.
Ladda ned bild

Om

Nobina Care
Nobina Care
Armégatan 38
17171 Solna

Till pressjour: 08-52250045https://www.nobina.se

Nobina Care är en del av Nobina-koncernen. Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. 
Nobina Care är marknadsledande inom särskilda persontransporter. Genom att uteslutande arbeta med upphandlad trafik vill vi finnas till för människor som av olika anledningar inte har möjlighet att resa på annat sätt. Vi brinner för ett samhälle där alla kan röra sig fritt, oavsett förutsättningar eller behov. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt.
Vi är verksamma i både Sverige och Danmark under varumärkena Samtrans Omsorgsresor, Telepass, Göteborgs Buss och Örslev.

Följ Nobina Care

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Nobina Care

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye