Nobina Care

Samtrans får förnyat förtroende av Täby kommun

Dela
Täby kommun har beslutat att ge Samtrans omsorgsresor, en del av Nobina, fortsatt förtroende att utföra skolskjuts till ett uppskattat värde av 140 miljoner kronor över fyra år. Det nya avtalet innebär höga krav på punktlighet och utveckling av nya förbättrade IT-lösningar för skolpersonal och resenärer.
Samtrans får förnyat förtroende av Täby kommun att köra skolskjuts.
Samtrans får förnyat förtroende av Täby kommun att köra skolskjuts.

-Vi är såklart glada över att få fortsätta köra Täbys resenärer i minst två år till och vet att många av våra förare byggt upp en fin relation till sina resenärer. Det känns också stimulerande att arbeta tillsammans med Täby kommun som ställer höga krav på oss som leverantör, säger Jana Odinsman, marknadschef på Samtrans.

Avtalet innebär nya krav på digitala verktyg som ska göra det enklare för barn, föräldrar, skolpersonal och andra berörda att beställa sina resor. Samtidigt ställs höga krav på kunskap om resenärernas varierande förutsättningar att resa. Bland nyheterna finns också en användarvänlig app-lösning som ska göra det möjligt för resenärerna att se var bilen befinner sig, enkelt kunna få nödvändig information om sina resor, samt lämna betyg på resan.

-Vi utför ett viktigt samhällsuppdrag för människor med särskilda behov. Det ställer höga krav på oss, därför växlar vi nu upp tempot i hela vårt kvalitetsarbete. Vi ser fram emot nystarten som väntar, avslutar Jana Odinsman.

Det nya avtalet träder i kraft den 1 januari 2023 och löper i fyra år. Tilldelningen kan överklagas och avtal kan tecknas från och med 2022-06-21.

Nyckelord

Kontakter

Lisa YdlingerPress- och kommunikationsansvarig på Samtrans

Tel:08-52250045

Bilder

Samtrans får förnyat förtroende av Täby kommun att köra skolskjuts.
Samtrans får förnyat förtroende av Täby kommun att köra skolskjuts.
Ladda ned bild

Om

Nobina Care
Nobina Care
Armégatan 38
17171 Solna

Till pressjour: 08-52250045https://www.nobina.se

Nobina Care är en del av Nobina-koncernen. Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. 
Nobina Care är marknadsledande inom särskilda persontransporter. Genom att uteslutande arbeta med upphandlad trafik vill vi finnas till för människor som av olika anledningar inte har möjlighet att resa på annat sätt. Vi brinner för ett samhälle där alla kan röra sig fritt, oavsett förutsättningar eller behov. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt.
Vi är verksamma i både Sverige och Danmark under varumärkena Samtrans Omsorgsresor, Telepass, Göteborgs Buss och Örslev.

Följ Nobina Care

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Nobina Care

Nobina Care hyllar omsorgsförarna på Bussförarens Dag18.3.2024 09:16:28 CET | Pressmeddelande

Varje dag bidrar omsorgsförare runt om i landet till ett inkluderande samhälle genom att göra det möjligt för människor att resa till skolan, arbetet, fritidsaktiviteter, dagliga verksamheter och sjukvård. Idag, den 18 mars är det Bussförarens Dag. Som en del av Nobina vill vi på Nobina Care uppmärksamma våra 1500 omsorgsförare, som varje år utför cirka 3,5 miljoner personresor och som spelar en viktig roll för resenärernas rätt att delta i samhället på lika villkor.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye