Lidl Sverige

Lidls vaniljglass är Bäst i test enligt konsumentpanel

Dela
När Göteborgs-Postens konsumentpanel testade vaniljglass hamnade Lidls egna Bon Gelati Premium Ice Cream Bourbon Vanilla i topp. Vaniljglassen placerar sig på en delad förstaplats med fyra fyrar tillsammans med två andra sorter.

Ännu en gång kammar Lidl Sverige hem toppbetyg när konsumentpanelen testar sommarens bästa vaniljglass. I testet testades tio fabrikat av vaniljglass, allt från storpack till dyrare varianter. Med omdömen som ”Känns lyxig. God glass med riktig vaniljsmak” till ”Smakar mycket vanilj, krämig och god” placerade sig Lidls egna Bon Gelati Premium Ice Cream Bourbon Vanilla i topp med fyra fyrar.

– Vi är oerhört glada över att vår vaniljglass hamnar i topp. Ännu en gång får vi visa att vi erbjuder högsta kvalitet till bästa pris i oberoende tester. Vill man få mer värde för sina pengar så är ett tips att prova våra egna märkesvaror där man får hög kvalitet till ett riktigt bra pris. Vi vill även passa på att gratulera både Sia glass och GB glace till vår gemensamma topp-placering, säger Peter Kebrič, tf Kommersiell Direktör på Lidl Sverige.

Konsumentpanelen köpte tio sorters vaniljglass i fyra butiker i Göteborgsområdet och glassen serverades i neutrala glassbägare. Priserna är från v. 20 och produkterna kan finnas i andra butiker till andra priser.

Lidls egna Bon Gelati Premium Ice Cream Bourbon Vanilla kostar 29:90 kr för en liter.

Kontakter

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl förlänger prissänkningen på Matriket till sista april2.4.2024 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Genom att samla majoriteten av det Från Sverige-märkta sortimentet under ett och samma varumärke har Lidl gjort det enkelt för de svenska hushållen att välja svenska livsmedel. För att öka de svenska hushållens medvetenhet kring svenskproducerad mat och uppmuntra till fortsatt konsumtion av svenska livsmedel förlänger Lidl sin prissänkning på hela Matriket-sortimentet april ut. Via en kupong i medlemsklubben Lidl Plus kan kunderna handla Matriket-produkter till minst 20 procents rabatt vid ett köptillfälle i veckan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye