Spendrups Bryggeri AB

Trocadero lanserar nya smak, första på 69 år. TrocaMUST!

Dela
Sedan lanseringen av Trocadero år 1953 har det bara funnits en smak, fram tills nu. Trocadero lanserar vecka 36 en tillfällig nyhet som är en hyllning och tolkning av Sveriges alldeles egna högtidsdryck – must. Trocamust är en must med nertonad humle- och maltkaraktär och tydligt inslag av, just precis, Trocadero.

Va, hur tänker ni nu?

Ni vet känslan när man hittar en bortglömd chipspåse i skåpet en lördagskväll, när 1+1 blir 3. Trocadero och must, två nationaldrycker som går hand i hand kan inte bli något annan än 3. Men vad smakar TrocaMust kan man fundera på. Ja, doften är must, färgen på drycken mörk som traditionell must. Eftersmaken är Trocadero med tydliga toner av äpple och apelsin. En must för alla - stor som liten, Trocafan eller nyfiken mustkonnässör. En must för folket, helt enkelt genialt. Så tänker vi liksom.

Visste du att …

Dagens julmust har vi svensken Harry Roberts att tacka för. Han, tillsammans med sin far, Robert Roberts utvecklade grundreceptet som sedan kom ut på den svenska marknaden under 1910-talet – då som ett alkoholfritt alternativ till julöl. Receptet är fortfarande en välbevarad hemlighet men i en must ingår malt, humle och olika kryddor, aromer och örter…. och nu även en hint Trocadero.

Trocamust kommer både som fullsockrad och sockerfri variant ”zero” i 50cl och 150cl pet. Produkterna lanseras brett över hela Sverige och finns tillgänglig i handeln from vecka 36.

GOD GUL! https://gulkalender.se

För ytterligare information kontakta:
Anna-Stina Hallberg, marknadschef, 0702029217, Anna-Stina.Hallberg@spendrups.se

Rose-Marie Hertzman, Presschef, 0708952567,   Rose-Marie.Hertzman@spendrups.se

Bilder

Dokument

Om

Spendrups Bryggeri AB
Spendrups Bryggeri AB
Sankt Eriksgatan 121
11343 Stockholm

08-672 77 00http://spendrups.se

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i fjärde generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har 1 100 medarbetare och omsätter cirka 4 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Omaka, BIBAB och Hellefors Bryggeri. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet. | spendrups.se

 

Följ Spendrups Bryggeri AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spendrups Bryggeri AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye