Riksteatern

FATTA! med Cleo och JUCK intar Tonhallen

Dela
Fotograf: Saga Berlin
Fotograf: Saga Berlin

Imorgon kommer den högaktuella föreställningen FATTA! med Cleo och JUCK till Sundsvall. En föreställning om sexuellt våld och samtycke. För att möjliggöra att fler Sundsvallsbor ska kunna gå på föreställningen byter nu arrangören Scen Sundsvall spelplats till Tonhallen. Fler biljetter släpps nu till den tidigare slutsålda föreställningen som skulle spelats på Konsertteatern. Inför föreställningen sänks även priset för ungdomsbiljetter (upp till 26 år) till 200 kr.

Fatta! med Cleo och Juck är ute på turné med Riksteatern. Föreställningen tar sin utgångspunkt i organisationen FATTAs budskap för samtycke och mot sexuellt våld. Den framförs av dans och performancegruppen JUCK tillsammans med rapparen och låtskrivaren Cleo.

Kontakter

För mer information: Joakim Johansson Press- och PR-ansvarig joakim.johansson@riksteatern.se Tel: 070-528 99 15

Bilder

Fotograf: Saga Berlin
Fotograf: Saga Berlin
Ladda ned bild

Om

Riksteatern
RiksteaternRiksteatern är en folkrörelse som äger en turnerande nationalscen. Närmare 40 000 medlemmar, 230 Riksteaterföreningar, 21 regionala föreningar och 50 ansluta organisationer i hela Sverige är en del av Riksteatern som arrangerar, förmedlar, producerar och utvecklar scenkonst.

Riksteaterns vision är scenkonst som sätter tankar och känslor i rörelse – för alla överallt. Riksteatern Crea producerar banbrytande scenkonst på svenskt teckenspråk och är en del av Riksteatern. Även Cullberg är en del av Riksteatern. Magnus Aspegren är vd för Riksteatern.

riksteatern.se

Följ Riksteatern

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Riksteatern

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum