Zimpler

Maria Frändegård axlar rollen som Head of Communications på Zimpler

Dela
Fintech-bolaget Zimpler utökar sin kommunikationsenhet och utser Maria Frändegård till Head of Communications. Maria kommer senast från rollen som presschef på Systembolaget och har tidigare arbetat med stora varumärken såsom Swedbank, PayEx, Trygg-Hansa och PostNord.
Maria Frändegård
Maria Frändegård

Trots en global ekonomisk nedgång, dystra siffror och stora nedskärningar för fintech fortsätter Zimpler att expandera. Under 2021 ökade företaget sin omsättning med 134 procent, sin personalstyrka med över 200 procent samt etablerade sig på flera nya marknader - en expansion som inte visar några tecken på att avta. Nu rekryteras Maria Frändegård till Head of Communications för att fortsätta stärka företagets kommunikationsarbete. 

Med sin gedigna erfarenhet inom kommunikation och förändringsarbete kommer Maria att bli en nyckelperson i den tillväxtresa vi nu gör. Hon kommer att vara otroligt viktig för att vi ska kunna fortsätta hålla takten i vår expansion och behålla de dialoger vi har med våra marknader där vi förmedlar vad Zimpler gör och står för, säger Nicolas Köllerstedt, Chief Growth Officer på Zimpler.

Som Head of Communications kommer Maria att leda Zimplers kommunikationsarbete på såväl den nordiska som den globala marknaden.

Mitt primära mål i min roll som Head of Communications är att genom kreativ och värdeskapande kommunikation bidra till att utveckla Zimpler som befinner sig i en mycket intressant expansiv fas där stark tillväxt och etablering inom nya länder står i fokus. Jag är oerhört sugen på att komma igång och att lära känna alla mina nya kollegor som jag förstår har samma ambition som jag; att jobba hårt, leverera skarpt och ha roligt på vägen, och - inte minst - fortsätta sätta Zimpler på kartan, säger Maria Frändegård, tillträdande Head of Communications på Zimpler. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Maria Frändegård
Maria Frändegård
Ladda ned bild

Länkar

Om

Zimpler
Döbelnsgatan 12
11358 Stockholm

http://www.zimpler.com

Zimpler är ett svenskt fintechföretag som erbjuder enklare och säkrare transaktioner - utan behov av kort. Zimpler är specialiserat på betalningar från konto till konto och används av  konsumenter och handlare runt om i Europa för effektiva betalningar såväl som utbetalningar. Genom snabb expandering till nya nyckelmarknader är vårt uppdrag att zimplifiera betalningstransaktioner för alla. För mer information, se www.zimpler.com

Följ Zimpler

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Zimpler

Zimpler lanserar betalningslösning i Brasilien16.11.2022 15:05:00 CET | Pressmeddelande

Svenska fintech-bolaget Zimpler expanderar till Latinamerika och öppnar huvudkontor i fintech-hubben São Paulo. En undersökning* visar att misslyckade onlineköp kostade e-handlare i Brasilien närmare 2,5 miljarder kronor under första halvåret av 2022, något som Zimpler nu planerar att komma till bukt med. Möjligheten att förenkla och utveckla onlineköp gör Latinamerika till en het marknad för ny betalteknik.

Katarina Bonde ny styrelseordförande för Zimpler1.9.2022 13:40:00 CEST | Pressmeddelande

Styrelseproffset och företagsledaren Katarina Bonde har utsetts till ny styrelseordförande för fintech-bolaget Zimpler. Katarina tar över efter Peo Nilsson som kommer att sitta kvar i styrelsen som ledamot. Katarinas fokus kommer främst att ligga på att fortsätta växa och expandera bolaget till nya segment och marknader. Förutom Katarina Bonde förstärks Zimpler även med Nicolas Köllerstedt som går in i rollen som Chief Growth Officer.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye