Lejonfastigheter AB

Fastighetsägare går samman för ett tryggare Berga

Dela
Fem av de största fastighetsägarna i stadsdelen Berga i Linköping har tillsammans skapat en fastighetsägarförening. Genom ett tätare samarbete är förhoppningen att åstadkomma ett tryggt och trivsamt Berga.

Fastighetsägarföreningen kommer att stötta och driva initiativ som leder till att människor trivs och känner sig trygga i Berga. Det kan handla om allt från att skapa mötesplatser och fritidssysselsättning till att föreslå och verka för detaljplaneändringar som gagnar stadsdelen.

- Som en viktig samhällsaktör så är det en självklarhet att vi tillsammans samverkar och tar ansvar för att göra Berga till ett tryggare och säkrare område. Redan idag arbetar vi tätt tillsammans i ett flertal frågor med fokus på att utveckla området i en positiv riktning, säger Per Forsell, fastighetsförvaltare på Lejonfastigheter.

Fastighetsägarna som ingår i föreningen är HSB, Heimstaden, ICA Fastigheter, Stångåstaden och Lejonfastigheter. Föreningen kommer ha särskilt fokus på frågor som ligger utanför respektive organisations ordinarie förvaltning.

Visionen för fastighetsägarföreningen är att Berga ska vara en trivsam och inspirerande livsmiljö för alla åldrar. För att nå dit kommer föreningen bland annat att lägga fokus på följande:

  • Vara en tydlig och stabil aktör i Berga och verka för en högre sysselsättnings- och utbildningsgrad
  • Skapa en meningsfull fritid för både barn, ungdomar och vuxna
  • Säkerställa att nya initiativ ingår i ett helhetstänk för stadsdelen
  • Påverka utvecklingen av infrastrukturella initiativ
  • Säkerställa en positiv utveckling för Berga som stadsdel och för boende och verksamma i stadsdelen genom goda samarbeten med andra viktiga aktörer

För mer information, kontakta gärna:
Per Forsell, Fastighetsförvaltare Lejonfastigheter, 013-20 53 86
Mia Powalko, Stadsdelsutvecklare Stångåstaden, 072-206 95 70
Kristina Olai-Vigren, Förvaltare Hyresfastigheter HSB, 010-442 40 11
Sandra Mathisson, Centrumledare Handelsplatser ICA fastigheter, 010-332 50 06
Mattias Sjöholm, Property Manager Heimstaden, 073-156 03 87

Nyckelord

Kontakter

Om

Lejonfastigheter AB
Lejonfastigheter AB
Box 1943, Industrigatan 5
581 18 Linköping

013-20 52 20http://www.lejonfastigheter.se

Lejonfastigheter äger, utvecklar och förvaltar samhällsfastigheter där tiotusentals Linköpingsbor vistas och arbetar varje dag. Vi ägs av Linköpings Stadshus AB och vårt uppdrag fokuserar på fastigheter för skola, omsorg, sport, kultur och andra former av samhällsservice. Sammanlagt äger vi nästan 250 fastigheter som innefattar ungefär 1 000 hus, vilka skapar värde för de kommunala verksamheterna och invånarna runt om i Linköping. Vi omsätter strax över en miljard kronor och vårt fastighetsbestånd har ett marknadsvärde på drygt 11 miljarder kronor.  

Följ Lejonfastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lejonfastigheter AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye