Einar Mattsson

Einar Mattsson vann Publishingsprisets guldstatyett för andra året i rad

Dela
I onsdags kväll tog designbyrån Edit & björnen och copybyrån Brandmission emot guldstatyetten för vinst i Publishingpriset. Förra årets årsberättelse var det enda bidraget med 100 av 100 möjliga poäng. Så även i år, ensam med full pott i klassen ”Årsredovisningar i privat sektor” med Einar Mattssons årsberättelse och hållbarhetsredovisning ”2021 – Året då vi ritade kartan till framtiden”. Här kan du läsa hela årsberättelsen, om priset och motiveringen.
Foto/gruppbild: Cornelia Jönsson
Foto/gruppbild: Cornelia Jönsson

Motiveringen från juryn lyder:

För bra tryck och bildrepro, väl avvägd form och typografi samt inbjudande illustrationer.

Kommunikationschef Ewelina Holm kommenterar:

– Vi är väldigt glada över att få jobba med Edit & björnen och Brandmission som på ett professionellt och lyhört sätt lyckats återspegla känslan av Einar Mattssons varumärke i form, bild och text. Deras hantverkskunnande gör hela skillnaden.

Johanna Nordung-Omnell, en av delägarna, formgivarna och illustratörerna på Edit & björnen, berättar:

– Det är fantastiskt roligt att jobba med en uppdragsgivare som värnar om god kommunikation och värdesätter kvalitet i hantverket. Att Einar Mattsson dessutom vågade lita på illustrationer som ett bärande inslag i berättandet hjälpte oss att skapa en produkt som både känns unik och sann mot varumärket.

– Vår ambition var helt enkelt att skapa läslust. En upplevelse för läsaren där varje del bidrar – pappersval, stansidé, illustrationer, foto och text. Och som pricken över i gjorde Göteborgstryckeriet ett suveränt jobb, avslutar Tomas Långdahl, copywriter på Brandmission och del i Edit & björnen-teamet.

John Sandlund var fotograf för årsberättelsen.


För mer information kontakta:
Katarina Lorenz, projektledare Einar Mattsson
katarina.lorenz@einarmattsson.se

0765-42 64 50


Årsberättelsen/Hållbarhetsredovisning 2021


Om EM


Edit & björnen


Brandmission


John Sandlund


Göteborgstryckeriet


Publishingpriset

Bilder

Foto/gruppbild: Cornelia Jönsson
Foto/gruppbild: Cornelia Jönsson
Ladda ned bild

Om

Om Einar Mattsson AB 
Einar Mattsson AB är moderbolag i en familjeägd bolagsgrupp som varit verksam på Storstockholms fastighets- och byggmarknad sedan 1935. Idag är Einar Mattsson Stockholms största privata ägare av hyresbostadsfastigheter och bland de mest aktiva projektutvecklarna av nya bostäder i regionen. Den kommande tioårsperioden kommer Einar Mattsson att uppföra 4 000 nyproducerade bostäder i egen regi. Koncernens förvaltningsbolag förvaltar cirka 15 000 bostäder åt en bred kundkrets av etablerade fastighetsägareBolagsgruppen omfattar även en verksamhet som arbetar med investeringar utanför kärninnehaven. 

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook 

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

Einar Mattsson: ”I en trivsam utemiljö vill människor röra sig, vistas och umgås med andra”3.7.2024 05:54:00 CEST | Nyheter

Johanna Karlsson är chef för utemiljögruppen hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Det är utemiljögruppen som ser till att välkomnande och välskötta gårdar alltid är en del av den långsiktiga fastighetsförvaltningen. Gruppen består av engagerade trädgårdsarbetare, arbetsledare och projektledare. Utemiljögruppen arbetar dels på uppdrag av koncernens fastighetsbolag, dels med externa fastighetsägare som köper tjänsten av Einar Mattsson.

Nya vård- och omsorgsbostäder och upprustad malmgård27.6.2024 12:40:27 CEST | Blogginlägg

Samrådet om detaljplanen för kv. Sommaren 10 är avslutat. Nu löper planprocessen på där man bland annat behandla synpunkter och för dialog med Stockholms stad om nästa steg. Här planerar Einar Mattsson att uppföra ett modernt och trivsamt vård- och omsorgsboende för äldre. Genom att uppföra vård- och omsorgsboendet ges också de ekonomiska förutsättningar som krävs för att renovera och därmed rädda Hovings malmgård då Stockholms stad i informella samtal tackat nej till att återköpa gården.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye