Lidl Sverige

Lidls julskinka topptestad i Aftonbladet

Dela
Lidls färdigkokta julskinka utan svål från livsmedelskedjans eget märke Svea Lantkött får 4 plus av 5 i Aftonbladets stora test av julskinkor, där 27 olika julskinkor testades. ”Smakar som en skinka ska smaka”, lydde motiveringen i testet som resulterade i en delad andra plats.
Lidls julskinka topptestad i Aftonbladet.
Lidls julskinka topptestad i Aftonbladet.

Julskinkan är en konstant på det svenska julbordet och har en självklar plats när julmaten dukas upp. När Aftonbladet nyligen testade just julskinkor kom Lidl Sveriges färdigkokta julskinka utan svål från Svea Lantkött på en delad andra plats i det stora testet som inkluderade inte mindre än 27 olika julskinkor från olika märken.

Bland julskinkorna som testades fick även hela testets billigaste julskinka – Lidls Svea Lantkött Färdigkokt julskinka med svål – 3 plus av 5 möjliga. ”Testets billigaste skinka som håller hela vägen”, löd motiveringen.

– Vi är stolta över att våra julskinkor går hem i de svenska hushållen. Att våra produkter återkommande rankar högt i tidningarnas tester är det yttersta beviset på att kvalitet inte behöver kosta skjortan. Med vår affärsidé – att erbjuda högsta kvalitet till bästa pris – har vi någonting för alla smaker och plånböcker, säger Peter Kebrič, tf Kommersiell direktör på Lidl Sverige.

Fyra plus:
Svea Lantkött – Färdigkokt julskinka utan svål
Skinkhalt: 92 %
Pris/kg: 82,90 kr/kg

Tre plus:
Svea Lantkött – Färdigkokt julskinka med svål
Skinkhalt: 92 %
Pris/kg: 62,90 kr/kg

Båda julskinkorna finns att köpa i alla Lidls 205 butiker runtom i Sverige redan idag.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Lidls julskinka topptestad i Aftonbladet.
Lidls julskinka topptestad i Aftonbladet.
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidls falukorv väcker barndomsminnen – Bäst i test!6.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Lidl Sveriges falukorv från det egna varumärket Matriket får i en ny testbedömning högst betyg och tilldelas utmärkelsen bäst i test. Testet, utfört av en panel om tio deltagare, gjordes på ett urval av korvar från olika livsmedelskedjor. Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket gick hem hos hela panelen med fina omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn”.

Lidl Sverige skänker 424 839 kr till Sveriges Stadsmissioner1.2.2024 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Som en del av julkampanjen under november och december hade Lidl Sverige en tillfällig artikel i sitt sortiment, närmare bestämt en gosig tvättbjörn, till försäljning i samtliga av livsmedelskedjans 205 butiker. Lidl Sverige beslutade att skänka alla försäljningsintäkter från tvättbjörnen vidare och nu står det klart att hela 424 839 kr går till Sveriges Stadsmissioners verksamhet runtom i landet. Gåvan kommer att vara öronmärkt för att stödja barnfamiljer i utsatthet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye