Studora

Studora och Iustus Förlag inleder samarbete

Dela
Nyligen lanserades den digitala studieplattformen Studora där studenter kan läsa sin kurslitteratur digitalt och ta del av studiestödjande verktyg. Nu meddelar Studora och Iustus Förlag att de inleder ett samarbete som innebär att e-böcker från förlaget kommer att finnas tillgängliga på studieplattformen.
Studora och Iustus Förlags loggor.
Studora och Iustus Förlags loggor.

Iustus är ett av Sveriges äldsta förlag med utgivning från mitten av 1800-talet. Förlaget fokuserar på juridisk litteratur inom områdena kurslitteratur, vetenskap och facklitteratur för praktiserande jurister. Genom det nya samarbetet med Studora deltar förlaget på resan att skapa den heltäckande digitala studietjänst som Sveriges studenter behöver.

– Att utveckla moderna sätt att ta del av kurslitteratur ligger helt rätt i tiden. Studora erbjuder en hållbar lösning som svarar mot studenternas efterfrågan på digital kurslitteratur. Vi ser fram emot att få följa med på Studoras resa, säger Pia Wahren, VD Iustus Förlag. 

På studieplattformen Studora kan studenter läsa kurslitteratur digitalt och ta del av studiestödjande verktyg som att skapa sina egna inlärningskort, göra sina egna anteckningar i och utanför e-boken samt förstärka inlärningen genom bland annat kapitelsammanfattningar, poddar och filmer. Studora svarar mot det nya digitaliserade studiebeteendet och för de som erbjuder sin kurslitteratur på plattformen kommer det vara enkelt att nå ut till landets studenter genom en och samma distributionskanal.

– I samarbete med Iustus Förlag tar vi ytterligare ett steg mot att erbjuda landets studenter ett digitalt och heltäckande alternativ som hjälper dem att klara sina studier. Vi ser fram emot att vidareutveckla såväl studieplattformen som innehållet för att skapa en ännu bättre studieupplevelse. Och att fler förlag vill vara med på resan, säger Marie Holgersson, produktchef Studora.

Kontakt:

Marie Holgersson, produktchef Studora.

E-post: marie.holgersson@studora.se Telefon: 046-312261 eller 0765-382261

Pia Wahren, VD Iustus Förlag.

E-post: pia.wahren@iustus.se Telefon: 018-650332 eller 0766-320450

Om Studora: Studora är en smart studieplattform utvecklad av Studentlitteratur med kurslitteratur och studieverktyg som hjälper studenter att klara sina studier. Tjänsten är framtagen i nära samarbete med både studenter och lärare. På Studora kan studenterna läsa kurslitteratur digitalt, göra digitala anteckningar i och utanför e-boken, skapa egna inlärningskort och förstärka inlärningen genom bland annat kapitelsammanfattningar, poddar och filmer. Allt samlas på ett ställe och studenter kan plugga enkelt och bekvämt, oavsett vilken enhet som används. För tillfället erbjuds drygt 200 e-böcker och 6 kurspaket lämpade för företagsekonomi, nationalekonomi och sjuksköterskeprogrammet. Studora kommer successivt att utökas med fler böcker och fler kurspaket inom fler ämnen. Det kommer också fler studieverktyg. www.studora.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Studora och Iustus Förlags loggor.
Studora och Iustus Förlags loggor.
Ladda ned bild
Studoras webbplats.
Studoras webbplats.
Ladda ned bild
Studoras logga.
Studoras logga.
Ladda ned bild
Iustus Förlags logga.
Iustus Förlags logga.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Studora
Studora
Åkergränden 1
Lund

Studora är en smart studieplattform utvecklad av Studentlitteratur, med kurslitteratur och studieverktyg som hjälper studenter att klara sina studier. Tjänsten är framtagen i nära samarbete med både studenter och lärare. På Studora kan studenterna läsa kurslitteratur digitalt, göra anteckningar i och utanför e-boken, skapa flashcards och förstärka inlärningen genom bland annat kapitelsammanfattningar, poddar och filmer. Allt samlas på ett ställe och studenter kan plugga enkelt och bekvämt, oavsett vilken enhet som används. Läs mer på www.studora.se.
 
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye