Lidl Sverige

Lidls nötfärs topptestad i Aftonbladet

Dela
Återigen uppmärksammas Lidl Sveriges köttsortiment i tidningarnas konsumenttest. Den här gången är det nötfärs från Lidls eget varumärke Svea Lantkött som placerar sig på en andraplats med 4 av 5 plus när Aftonbladet testar nötfärs från olika butiker och varumärken. ”God och saftig färs” var ett omdöme från en av testarna.
Lidls svenska nötfärs får 4 av 5 plus av Aftonbladets konsumentpanel.
Lidls svenska nötfärs får 4 av 5 plus av Aftonbladets konsumentpanel.

När Aftonbladets jury provsmakade nötfärs från olika varumärken placerade sig Lidl Sverige i topp. Lidls nötfärs beskrivs som god och saftig, vilket resulterade i en andraplats.

– Vi är stolta över att vårt sortiment ännu en gång uppmärksammas. Det gläder oss extra mycket att det är vårt eget varumärke som lyfts fram och kniper en av topplaceringarna. Det här är ett kvitto på att kvalitet inte behöver kosta skjortan och att vi återigen visar att vi erbjuder produkter av högsta kvalitet till branschens bästa pris, säger Robert Stekovic, kommersiell direktör på Lidl Sverige.

Testet utfördes av Aftonbladets testkommitté och totalt testades 14 olika slags nötfärs. Svea Lantkött kommer från svenska gårdar och bär ursprungsmärkningen Kött från Sverige. Märkningen betyder att köttet i produkten kommer från djur som är födda, uppfödda och slaktade i Sverige.

Lidls Svea Lantkött Nötfärs kostar 56 kr för 500 g (112 kr/kg) och finns i alla Lidl-butiker runtom i Sverige.

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Lidls svenska nötfärs får 4 av 5 plus av Aftonbladets konsumentpanel.
Lidls svenska nötfärs får 4 av 5 plus av Aftonbladets konsumentpanel.
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Matriket manifesterar betydelsen av svenskt27.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Matriket är idag det varumärke som har det bredaste sortimentet med enbart produkter Från Sverige. Under mars sänker Lidl priset på alla Matriket-produkter med minst 20 procent för att ännu fler hushåll ska upptäcka den höga kvaliteten och det breda utbudet av svenska livsmedel. Ett år efter lanseringen av Lidl Sveriges varumärke “Matriket” finns det cirka 200 Matriket-produkter i Lidls sortiment – allt från yoghurt och havrekuddar till falukorv och matvete.

Lidls falukorv väcker barndomsminnen – Bäst i test!6.2.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Lidl Sveriges falukorv från det egna varumärket Matriket får i en ny testbedömning högst betyg och tilldelas utmärkelsen bäst i test. Testet, utfört av en panel om tio deltagare, gjordes på ett urval av korvar från olika livsmedelskedjor. Lidl Sveriges falukorv från det egna märket Matriket gick hem hos hela panelen med fina omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn”.

Lidl Sverige skänker 424 839 kr till Sveriges Stadsmissioner1.2.2024 10:00:00 CET | Pressmeddelande

Som en del av julkampanjen under november och december hade Lidl Sverige en tillfällig artikel i sitt sortiment, närmare bestämt en gosig tvättbjörn, till försäljning i samtliga av livsmedelskedjans 205 butiker. Lidl Sverige beslutade att skänka alla försäljningsintäkter från tvättbjörnen vidare och nu står det klart att hela 424 839 kr går till Sveriges Stadsmissioners verksamhet runtom i landet. Gåvan kommer att vara öronmärkt för att stödja barnfamiljer i utsatthet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye